Anasayfa » » Dağıstan'da peş peşe saldırılar

Dağıstan'da peş peşe saldırılar

Yazar : Kavkaz Online Tarihi : 31 Aralık 2013 Salı | 03:31

Dağıstan’ın Hasavyurt ilinde polis aracı patlatıldı. Ayrıca kukla kuklalara saldırı düzenlendi.

Dağıstan’daki Kafkasya Emirliği kaynaklarının bildirdiğine göre; Çeçenya Vilayeti sınırında bulunan Hasav-Yurt’ta 30 Aralık akşamı bir patlama meydana geldi.

Görgü şahitlerinin aktardığına göre;patlama,il merkezinde bulunan “Orfey” isimli bir restoranın önünde meydana geldi. İlk bilgilere göre; patlama sonucu, orada bulunan UAZ marka bir polis devriye aracı infilak etti. Ölen ve yaralanan olup olmadığına dair bir bilgi henüz yok.

Hasav-Yurt’ta son günlerde askeri hareketliliğin bariz biçimde arttığı göze çarpmaktadır.

KUKLALARA BİR DİZİ SALDIRI

Hasav-Yurt ilinde geçen gün (30 Aralık) öğleden sonra, bir mobil mücahid grubu tarafından devriye gezen polis ekibine saldırı düzenlendi.Saldırı sonucu en az 1 kukla polisin öldüğü bildirildi. Diğer ayrıntılar bilinmiyor.

Öte yandan; yine Hasav-Yurt iline bağlı Karlan-Yurt Köyü yakınlarında geçtiğimiz gece, içerisinde 2 yolcu bulunan bir otomobilin FSB çetesine bağlı “Ölüm Mangaları” tarafından tarandığı ve 2 yolcunun da hayatını kaybettiği bildirildi.

Olayla ilgili işbirlikçiler, her zamanki versiyonları olan aracın polis ekipleri tarafından “evrak kontrolü” için durdurulmak istendiği ancak araçtaki kişilerin polislere ateş açması sonucu vurularak öldürüldüklerini iddia ettiler.

Katledilen kişilerin kimlikleriyle alakalı bir bilgi verilmedi.

0 yorum:

Yorum Gönder

Destekleyen : Kavkazcenter | Kavkazonline | KavkazJihad
Copyright © 2013. Kavkaz Online - Tüm Haklari Saklidir.