Anasayfa » , , , , , » Şamilkale'nin Semender Köyünde 2 Sivil Öldürüldü

Şamilkale'nin Semender Köyünde 2 Sivil Öldürüldü

Yazar : Kavkaz Online Tarihi : 1 Aralık 2012 Cumartesi | 17:42

Kafkasya Emirliği Dağıstan Vilayeti haber kaynakları, Şamikale (eski Makhachkale) bölgesi, Semender köyünde bu sabah (1 Aralık 2012 Cumartesi) yerel saat ile 08.40 civarı kukla yönetim polis çetesinin bir eve sözde özel bir operasyon yaptığını ve iki yerel sakinin öldürülüp, kukla içişleri bakanlığı tarafından -militan- ilan edildiğini duyurdu.

Haber kaynağının verilerine göre, Dağıstan kukla yönetim NAK (antiterör komitesi) polis çetesi, Semender köyünde bu sabah yerel saat ile 08.40 civarı bir evde Mücahid şüphelerinin olduğu bahanesi ile sözde özel bir operasyon düzenledi ve her zaman olduğu gibi raporlarına «silahlarını teslim etmeyen şüpheliler silahlı çatışmada öldürüldü» yazdılar.

Dağıstan kukla yönetim NAK (antiterör komitesi) polis çetesine referans ile işgalcilerin haber kaynakları sabah saatlerindeki medya baskısında önce «Semender köyünde 1 militan öldürüldü» yazdılar. Öğleden sonra ise «Semender köyünde 2 militan öldürüldü» şeklinde haber duyurdular ve kukla yönetim polis çetesince zalimce katledilen iki yerel sakin genç erkeğin kimliklerini, « Gubden, Hindah köyü 1976 doğumlu, Umarhaci İbragimov (işgalcilere göre onun kod adı Umar) ve 1975 doğumlu Kuldi Kulduev.

İşgalcilerin iddiası her iki zanlı da Federal arananlar listesindeydi. Ancak, Kafkasya Emirliği Dağıstan Mücahid kaynakları, masum iki yerel sivil genç erkeğin kukla polis çetesi tarafından zalimce katledilişi dışında işgal medyasının iddialarını destekleyen başka bir detay bildirmedi.

Kaynak: Kavkaz Jihad

0 yorum:

Yorum Gönder

Destekleyen : Kavkazcenter | Kavkazonline | KavkazJihad
Copyright © 2013. Kavkaz Online - Tüm Haklari Saklidir.