Anasayfa » » Olimpiyat Hazırlığındaki Rusların Çeçen Sessizliği

Olimpiyat Hazırlığındaki Rusların Çeçen Sessizliği

Yazar : Kavkaz Online Tarihi : 27 Haziran 2013 Perşembe | 17:31

Kafkas Mücahidlerinin pusu saldırısında 50'nin üzerinde Rus işgalciyi öldürdüğü belirtildi, basın sessizliği koruyor, nedeni Olimpiyatlar!


Rus işgali altındaki Kafkasya Emirliği'nden KC haber kaynakları Çeçen köyü Bamut'un 10 km. kadar güney doğusunda 21 Haziran sabahı yaşanan çatışma hakkında taze haberler verdi.

Çatışma haberinin Batılı olsun Rus haber servisleri olsun hiçbir haber servisi tarafından verilmediğini hatırlatalım.

Kavkaz Center haber kaynaklarının malumatına göre bir dizi başarılı pusu operasyonu sonucunda "Ru iç güvenlik polis birliğinden" 38 sözleşmeli paralı askerin öldürüldüğünü 100 den fazla işgalcinin de yaralandığını hatırlatalım.

Daha sonra alınan bilgiye göre operasyona katılan Mücahid gruplarından birinin Açhoy-Martan ilçesinde Rus işgal birlikleri tarafından çembere alındığı bildirildi. Ancak 22 Haziran gecesinde bu grup hiç bir askeri çatışma olmadan kuşatmayı yararak bölgeden çıkmayı başardı.

KC haber kaynakları, Mücahidler tarafından kullanan yol güzergahı hakkında ormanda bulunan yerel avcıların Rus işgalcilerine ihanet ettiklerini bildirdi. Yerel avcılar Ruslara silahlı bir grup gördüklerini söylediler ve grubun gittiği yönü gösterdiler.

Cumartesi sabahı ile birlikte Mücahidlerin kuşatmadan kurtulmayı başardıkları anlaşıldıktan sonra Ruslar sözkonusu yerel avcıları sorgulamak için gözaltına aldılar.

KC haber kaynaklarına göre Bamut yakınlarından yaşanan çatışma hakkında ne batı ne de doğu da herhangi bir haber yayınlanmaması 2014 Soçi Olimpiyat Oyunları öncesinde her tür olumsuz haberin engellenmesi yönünde kesin emirlerin olması yüzündendir. Kuzey Kafkasya'da herhangi bir Rus askeri faaliyeti karşıtlığı hakkında hertür haber veya bilgi hakkında "D-not" denilen bir emir yayınlanmıştır.

İlaveten Rus askeri komutanlığının sözleşmeli paralı askerler konusunda ölü ve yaralı zayiatlarla ilgili hiçbir zaman rapor vermediği iyi bilinir. Çeçenya'da Rus helikopterlerinin Rus paralı askerlerin cesetlerini dağ geçitlerine attıkları ve asla hesaba katmadıkları iyi bilinen bir gerçektir.

Açhoy - Martan'da ki kukla polisiyle bağlantı kuran haber kaynaklarına göre Rus kafirleri çatışma bölgesine Rus kuklası Kadirov'un özel güvenlik militanlarının bile girmesine izin vermedi ki böylece Rusların uğradığı muazzam hezimet hakkında herhangi bir bilgi sızıntısı olmasın.

Bu arada Cumartesi gecesi gec saatlerde Voronejden bir e-mail aldık. Mesajı gönderen kişi Bamut'ta öldürülen Rus askerlerinin çoğunun güneydeki bu Rus şehrinden (yani Voronej) paralı askerler olduğunu iddia etti.

Kavkaz Center e-mailin içeriğinde yeralan bilginin doğru olduğunu garanti edemez, ancak bu bilginin yayınlanmasının gerekli olduğunu düşünüyor.

E-mailin yazarı kendisini emekli Donanma subayı Sergey M. olarak tanıttı.

Kavkaz Center bazı kısaltmalarla sözkonusu mesajı yayınlar:

-"Aman Tanrim, nasıl bir kayıp bu. Bizim çocukları çarpıyorlar. Ama ben ona dedim, kankama : Kolyan, gitme oraya. O zaman senin Çeçenya'dan sağ-salim dönüşün zaten bir mucizeydi.

Ama, O beni dinlemedi. Ailesini geçindirmek zorunda olduğunu söyledi. Nikolay bu konuyla ilgilenecek.

Peki, sonuç ne oldu? Hain gazeteciler!!! Tüm yerel ve merkezi hain medya!!! Çocukların ölümü ile ilgili bir tane bile haber yok. Sadece sizin sitenizde haber var.

Böyle basını sürmek lazım. Rus kanını içtiler artık. Bamut'da ölen çocukların çoğu Voronej'dendir. Nihayet aradılar ve listeyi verdiler. Bugün kimlik tespiti için ofise gittim. Ahh, çoğu bizimkiler.

Rezil gazeteciler! Ölen çocuklarım hakkında tek bir cümle yok. Bunu haber yapan tek basın kuruluşu sizsiniz Kavkaz Center. KC burada sizin belirttiğiniz 38 kişiden çok daha fazla ölümüz olduğunu söylemek istiyorum. Ölü listesinde sadece Voronej'den 24 kişi bulunuyor. Ancak bu toplam listenin sadece küçük bir kısmıdır. Ana karargah gerçek kayıpların sayısını gizliyor ancak ölü sayısı 50'nin üzerinde. Mücahidler birden ortaya çıktılar ve konvoyumuza saldırdılar.

Ben onların geçiş güzergahını bildiklerinden %100 eminim. Aramızdan birilerini güzergah bilgisini Mücahidlere sattığından %100 eminim. Kavkaz Center size karşı nefret duymaktan başka bir his beslemesemde sizden bir ricam olacak. Bizim öldürüldüğümü, satıldığımızı ve bataklığın içine çekildiğimizi herkese anlatın!. Bunu yapanlar onun bunun çocuğu Siyonistlerdir, Kremlin haydutlarıdır.

Bizim medyamız bu trajedi hakkında halen sessiz ve sessiz kalacak ta, çünkü kendi g..lerinden korkuyorlar.

Size karşı olan nefretim sadece siz bizden nefret ettiğiniz içindir. Ama bir konuda sizinle aynı düşüncedeyim. Sizin gibi biz de Kremlin'deki pu pisliklerden nefret ediyoruz ve onların ölmelerini istiyoruz . Sizin kanınız ve Rusların kanları onların vicdanlarına kalmış.

Bir şey daha, Sizin websiteniz hakkında. Websitenize girmek çok zor. Hele Bamut'daki trajedi ile haberinizin ardından çok daha zorlaştı. Bir kaç denemeden sonra ancak girebildim. Bu medya aşağılık, kimsenin doğruları öğrenmesini istemiyorlar. Aşağılık yaratıklar gerçeği ögrenmeye izin vermiyorlar. Bana cevap yazmayın. İstemiyorum. Kendi adresimi bile yazamıyorum, beni iyi anlayın."

Emekli Deniz Kuvvetleri Subayı Sergey M.L.
Voronej

Kaynak: Kavkaz Center

0 yorum:

Yorum Gönder

Destekleyen : Kavkazcenter | Kavkazonline | KavkazJihad
Copyright © 2013. Kavkaz Online - Tüm Haklari Saklidir.