Anasayfa » » Rus Zulmü Sürüyor!

Rus Zulmü Sürüyor!

Yazar : Kavkaz Online Tarihi : 21 Ocak 2013 Pazartesi | 21:53

Rus işgalcilerin medya kaynakları, Kabardey-Balkar Nalçikte bugün (20 Ocak 2013 Pazar) kimlik kontrolünden kaçan bir yerel sakinin tutuklanmak istediğinirken öldürüldüğünü duyurdu.

Olay Nalçik'te öğleden sonra yerel saat ile 15.20 civarı Shogenov-Kalmıkov caddelerinin kesiştiği noktada meydana geldi. İddiaya göre, KBR-MVD (içişleri bakanlığı) polis çetesi kimlik kontrolü yapmak için genç bir erkeği durdurmak istedi. Kukla polis çetesinin iddiasına göre, «şüpheli tabancasını çekerek polis çetesine ateş açtı ve silahlı çatışmada genç erkek öldürüldü.»

Olayın sonrasında, kukla polis çetesi acele bir rapor hazırlayarak, şüphelinin 1983 doğumlu olduğunu ve Urvan ilçesinde faaliyet gösteren Mücahidlerin bir üyesi olduğunu duyurdu.

Hatta, bazı Rus işgal medyası, bu versiyonu biraz daha ileri götürerek şüphelinin arananlar listesinde olan Urvan ilçesi Mücahidlerinin lideri olduğunu duyurdu. Fakat ne enterasandır ki reklam yapmayı pek seven kukla yönetim ve onun medyası, şüphelinin 1983 doğumlu olduğu dışında kimliğini bildirmedi.

Daha öncede defalarca benzer haberlerde duyurduğumuz gibi, Militan ilan edilen şüphelinin, «Ölüm Mangası» kukla polis çetesinin planlayarak öldürdüğü masum Müslüman kurbanlardan biri olma ihtimal yüksek.

Kafkasya Emirliği KBK (Kabardey-Balkar-Karaçay) Birleşik Vilayeti Mücahid kaynakları kukla yönetimin iddialarını teyid eder bir açıklama yapmadı ve olayın ayrıntıları henüz net değil.

Kaynak: Kavkaz Jihad

0 yorum:

Yorum Gönder

Destekleyen : Kavkazcenter | Kavkazonline | KavkazJihad
Copyright © 2013. Kavkaz Online - Tüm Haklari Saklidir.