Anasayfa » » Gimri Köyü Kuşatma Altında!

Gimri Köyü Kuşatma Altında!

Yazar : Kavkaz Online Tarihi : 21 Ocak 2013 Pazartesi | 21:55

Kafkasya Emirliği Dağıstan kaynakları, Pazar sabahı (bugün 20 Ocak 2013) erken saatlerde, Untsukulsky Bölgesi Gimry köyününün etrafının yerel yönetime bağlı Rus işgalcilerin kafir askeri silahlı çetesi tarafından abluka altına alındığını Gimry köyüne giriş ve çıkışların yasaklandığını duyurdu.

Gizli kalmak koşulu ile köyden bir yerel sakin, «şafaktan önce köy çevrildi. Köyün civarına ve içine çok sayıda asker girdi ve çeşitli askeri teçhizat yığınağı yapıldı, şu an köyün çevre ile irtibatı kesiktir, bütün yollar engellendi» bilgisini verdi.

Kâfirlerin köye baskını sonrası, bazı bağımsız medya kaynakları orada neler olduğu hakkında kukla yönetimden bilgi edinmek istedi ancak görevli gazetecilere detaylar hakkında bilgi vermeyi reddettiler.

Hatırlatalım Untsukulsky ilçesi Gimry köyüne yapılan baskın ilk kez olmuyor. Geçtiğimiz 2012 yılı, Ekim ve Kasım aylarında Gimry köyü Askeri birlikler tarafından gene bloke edildi. Daha sonra yerel mürtedler bu bilgileri çürütmek için versiyon haberler yaymaya çalıştı.

Kafkasya Emirliği Dağıstan Mücahid kaynakları Gimry köyünde gerçekte neler olduğunun detaylarını henüz yayınlamadı.

Kaynak: Kavkaz Jihad

0 yorum:

Yorum Gönder

Destekleyen : Kavkazcenter | Kavkazonline | KavkazJihad
Copyright © 2013. Kavkaz Online - Tüm Haklari Saklidir.