Anasayfa » , , , , , , , » KBK (Kabardey-Balkar-Karaçay) Birleşik Vilayetinde Meydana Gelen Olaylar:

KBK (Kabardey-Balkar-Karaçay) Birleşik Vilayetinde Meydana Gelen Olaylar:

Yazar : Kavkaz Online Tarihi : 7 Aralık 2012 Cuma | 15:52

Kafkasya Emirliği haber kaynaklarının verilerine Kafkasya Emirliği KBK (Kabardey-Balkar-Karaçay) Birleşik Vilayetinde göre, son iki gün (5-6 Aralık 2012) içinde meydana gelen olayların ve gelişmelerin özetleri şöyledir.

— 5 Aralık akşam saatlerinde Vesti Kabardey-Balkar Tv spikeri gazeteci Kazbek Gekkiev, Nalçik'te silahlı saldırı sonucu öldürüldü. Kabardey-Balkar kukla yönetimi MVD (içişleri bakanlığı) polis departmanı çetesinin raporuna göre, 28 yaşındaki Kazbek Gekkiev'e akşam saatlerinde kimliği belirsiz iki tarafından kısa mesafeden tabanca ile ateş açıldı. ağır yaralanan Gekkiev olay yerinde öldü. Bazı görgü tanıkları bir araçtan ateş açıldı derken, bazı kaynaklarda, bir araçtan inen iki genç erkeğin Kazbek Gekkiev'in yanına geldiğini ve bir şeyler konuştuktan sonra kimiliği belirsiz kişilerin Gekkiev'e ateş açtığını söyledi.

— 6 Aralık Kabardey-Balkar kukla yönetimi,Ulaştırma ve Karayolları altyapı Bakan yardımcısı Vladislav Dyadchenko'nun aracında bir patlama meydana geldi. Sabah yerel saat ile 09.20 civarı Nalçik Tarchokova sokakta meydana gelen patlamada mürted Bakan yardımcısı Vladislav Dyadchenko ağır yaralandı. Olayın başka detayları bildirilmedi.

Kaynak: Kavkaz Jihad

0 yorum:

Yorum Gönder

Destekleyen : Kavkazcenter | Kavkazonline | KavkazJihad
Copyright © 2013. Kavkaz Online - Tüm Haklari Saklidir.