Anasayfa » , , , , , , , , , » Dağıstan'da Müslümanlara Zorbalık!

Dağıstan'da Müslümanlara Zorbalık!

Yazar : Kavkaz Online Tarihi : 10 Kasım 2012 Cumartesi | 12:56


Kafkasya Emirliği haber kaynakları dün (7 Kasım 2012 Çarşamba) Şamilkale (eski Makhaçkale) 'de bulunan «GUM» alışveriş merkezinin Hijap, başörtüsü ve benzeri «İslami Ürünler» bölümü çalışanlarının, Soviet bölgesi, kukla yönetim ROVD (içişleri bakanlığı-ceza soruşturma) polis çetesi tarafından tutuklanmaya çalışıldığını bildirdi.

Haber kaynağının verilerine göre, «GUM» alışveriş merkezinin bina çevresi kukla yönetim ROVD (içişleri bakanlığı-ceza soruşturma) polis çetesi tarafından bloke edildi. Kapatılan alışveriş merkezinin içinde «İslami Ürünler» bölümüne gelen bir kaç silahlı kukla polis orada bulunan «başörtülü kadın personeli Vahabi propagandası yapıldığı» bahanesi ile tüm personeli tutuklamak istedi.

Ancak daha sonra, mağaza çalışanlarından Asia Magomedova gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü. Bir süre Asia Magomedova nın akraba yakınları ve alışveriş merkezi çalışanları da kukla polis çetesi departmanına gittiler.

«GUM» alışveriş merkezinin «İslami Ürünler» bölümü çalışanlarının tutuklanmak istenmesi ve çalışanlardan bir kadının Soviet bölgesi polis departmanında gözaltına alındığı haberi şehir içinde o kadar çabuk yayılmış oldu ki, kukla polis çetesinin Polis departmanı önünde biriken kalabalık insan topluğu karşısında, yerel sakinlerin kitle protestosunu muhtemelen göze alamayan polis çetesi, yandaş medya kaynaklarına «niyetimiz kadını gözaltına almak ve polis karakoluna getirmek değildi. Çünkü kendisi kimlik gösteremedi ve polis karakoluna getirildi» gibi basit bir bahane uydurdular.

Kuklaların polis departmanında, Vahabi propagandası yapıldığı bahanesi ile gözaltına alınan Magomedova akraba ve yakınları tarafından yapılan itiraz ve girişimler ile serbest bırakıldı.

Asia Magomedova'nın söylediklerine göre, polis çetesi sorgulama merkezinde «ağıza alınmayacak müstehcen küfürler ve o başındaki eşarp denen şey nedir ?» gibi hakaretler yaptı.

Derbent'te Müslüman yerel sakinlere polis çetelerinin zulmü devam ediyor
Diğer taraftan kukla polis çetelerinin Derbent'te Müslüman yerel sakinlere çeşitli bahaneler ile zulüm yaptığı, çeşitli zamanlarda baskınlar yapılarak evlerin arandığı, mobilya ve benzeri eşyaların kırılarak talan edildiği, Kafkasya Emirliği haber kaynağı Ummanews tarafından bildirildi.

Haber kaynağı, geçtiğimiz 30 Ekim 2012 Salı günü Derbent'te cami imamı Karimulla İbragimov, babası ve kardeşi silahlı saldırı sonucu şehid (İnsh'Allah) edildikten sonra kukla polis çetelerinin yerel sakinlere baskı, şiddet ve zulümünün arttığı bildirdi.

Kaynak: Kavkaz Jihad

Kafkasya Direnişi

0 yorum:

Yorum Gönder

Destekleyen : Kavkazcenter | Kavkazonline | KavkazJihad
Copyright © 2013. Kavkaz Online - Tüm Haklari Saklidir.