Anasayfa » , , , , , , , , , , , » Dağıstan'da Mürted Polislerin Zulmü!

Dağıstan'da Mürted Polislerin Zulmü!

Yazar : Kavkaz Online Tarihi : 5 Kasım 2012 Pazartesi | 12:15


Dağıstan kukla yönetim polis çetesinin her zaman sığındığı «belge kontrolünde silahla karşılık verildi» yalanına örnek bir video Kafkasya Emirliği enformasyon ajansı Guraba.info tarafından geçtiğimiz günlerde yayınlandı.

2.01 dakikalık videonun 1.45 dakikalarında kukla yönetimin silahlı haydutları, polis çetesi, Shamilkale (eski Makhachkala) Hamidov caddesi üzerinde 19 Ekim 2012 tarihinde yerel saat ile 18.12 civarı, 2 Müslüman genç üzerine arkalarından ateş açıyor ve 2 Müslüman genç olay yerinde savunmasız şekilde öldürülüyor sonra -Militan- ilan ediliyor.

İşgal medya kaynakları, (bakınız linkler: rian.ru - newsfiber.com ) Dağıstan kukla yönetimi polis çetesi MVD (içişleri bakanlığı polis departmanı) raporlarına referans ile bu haberi, «Shamilkale (eski Makhachkala) Hamidov caddesi üzerinde yerel saat ile 18.30 civarı belge kontrolü yapmak isteyen polislere silah ile karşılık veren iki militan öldürüldü» şeklinde duyurdu.

Bu arada bu haber sitelerini referans alarak, kendilerini -Müslüman- zannettiğimiz ve Kafkasya bölgesinden haber yayınladığını iddia eden, Türkiye medyasının «Dağıstan da ayrılıkçı, direnişçi ya da silahlı militanlar öldürüldü» şeklindeki haber yayınları başka bir trajedik tartışma konusu. İnsh'Allah zamanı geldiğinde kendilerini Müslüman olarak bilinen o Türkiye medya kaynaklarının listesini de buradan ifşa edeceğiz.

Aşağıda izleyeceğiniz video görüntüleri, planlı ve sistematik olarak Rus kuklası yönetimlerin her defasında «araç kontrolünde ya da belge kontrolünde silah ile karşılık verildi» yalanına bir örnektir. Hatırlatalım o olayda,Dağıstan kukla yönetimi polis çetesinin 5 kişilk «ölüm mangası» tarafından, arkadan ateş açarak acımasızca öldürdüğü 2 genç Müslüman isimleri, Halid ve İbragim'dir. Yerel kukla polis çetesinin de iddia ettiği gibi zanlılar hiç bir şekilde silah ile karşılık vermeden arkalarından ateş açılarak acımasızca öldürülmüşlerdir.

Kaynak: Kavkaz Jihad



Kafkasya Direnişi

0 yorum:

Yorum Gönder

Destekleyen : Kavkazcenter | Kavkazonline | KavkazJihad
Copyright © 2013. Kavkaz Online - Tüm Haklari Saklidir.