Anasayfa » , , , , , , , , , , , » KBK Birleşik Vilayetinde Kukla Yarbay Öldürüldü!

KBK Birleşik Vilayetinde Kukla Yarbay Öldürüldü!

Yazar : Kavkaz Online Tarihi : 4 Kasım 2012 Pazar | 13:29


Kafkasya Emirliği KBK (Kabardey Balkar-Karaçay) Birleşik Vilayeti, Kabardey-Balkar, Zolskogo bölgesi Zalukokoaje köyü yakınında kukla yönetim MVD-GU-SKFO (içişleri bakanlığı-özel durumlar harekat dairesi) Yarbay rütbeli subayı öldürüldü.

İşgal medya kaynakları, 39 yaşındaki Albay rütbeli kukla yönetim subayının bugün (03 Kasım 2012 Cumartesi) yerel saat ile 12.00 civarı, Zolskogo bölgesi Zalukokoaje köyü yakınında, Federal Kavkaz otoyolunda, Mercedes 210 model aracı ile seyahat halinde iken silahlı saldırı sonucu ölüdürüldüğünü duyurdu.

Diğer taraftan Kafkasya Emirliği KBK (Kabardey Balkar-Karaçay) Birleşik Vilayeti Mücahidleri resmi enformasyon ajansı İslamdin Yarbay rütbeli kukla yönetim subayının,KE.KBK Birleşik Vilayeti, Kuzey-Doğu sektörü Mücahidleri mobil timi tarafından bir operasyon ile öldürüldüğünü duyurdu ve «Allah düşmanı Yarbay rütbelisi, Zalukokoaje köyü alanında, Mercedes 210 model aracı ile seyahat halinde iken ortadan kaldırıldı. Mücahidler hiç bir kayıp vermeden olay yerinden çekildi» dedi.

Kaynak: Kavkaz Jihad

Kafkasya Direnişi

0 yorum:

Yorum Gönder

Destekleyen : Kavkazcenter | Kavkazonline | KavkazJihad
Copyright © 2013. Kavkaz Online - Tüm Haklari Saklidir.