Anasayfa » , , , , , , , , , , » Kadirov Dağıstan'da da Mücahidlere Karşı Savaşıyor!

Kadirov Dağıstan'da da Mücahidlere Karşı Savaşıyor!

Yazar : Kavkaz Online Tarihi : 28 Ekim 2012 Pazar | 10:35

Kafkasya Emirliği Dağıstan Vilayeti Mücahidlerinin resmi enformasyon ajansı «VDagestan» geçtiğimiz günlerde çatışmaların yaşandığı Endirey Köyü'ndeki kaynaklarına dayanarak bildirdiğine göre, Rus işgalcilerinin bu vilayette «Mücahidlere karşı yürüttükleri operasyonlarda» Dağıstanlı mürtedlerin dışında, «Kadirovun polis çetesi» mensubu Çeçen mürtedler de operasyonlarda yer aldılar.
 
Haber kaynağı, Rus işgalcilerin Müslümanların kabirlerini dahi tahrip ettikleri Endirey Köyü mezarlığındaki çatışmalardan sonra buradan pek çok ölü ve yaralı Kadirovcu BTR (zırhlı birlikler) gurubu haydutunun da «Acil Yardım» Ambulans araçlarıyla götürüldüğünü vurguladı.
 
Kaynak «İnşaallah onlara bu dünyada çok az zaman kaldı !» şeklinde sözlerini sonlandırdı.
 
Bu arada Mücahid haber kaynakları 21-22 ve 23 Ekim tarihinde 4 yerel sakinin kaçırıldığını duyurdu.
 
Haber kaynağına göre, Khasavyurt bölgesinde, 21 Ekim tarihinde kukla yönetim «ölüm mangaları» tarafından aracı bloke edilen ve zorla UAZ model bir araca bindirilen yerel sakin genç erkeğin akıbeti ve ona ne olduğu şimdiye kadar belli değil.
 
22 ve 23 Ekim tarihinde de 3 yerel sakin daha kaçırıldı. 22 Ekim tarihinde anne Fatimat Tagirova oğlu Murad Tagirov'un kaçırıldığını duyurdu ve kukla yönetim polis departmanına oğlunun akıbeti hakkında  bilgi edinmek için müracaat etti.

Ayrıca , Derbent sakini Baba Cafer Agaev, 1988 ve 1991 doğumlu iki kızı Gulnara ve Lyudmila'nın 23 Ekim tarihinde kaçırıldığını ve akıbetlerinin hala belli olmadığını ve kukla yönetim polis departmanına kızları hakkında bilgi edinmek için müracaat etti.
 
Kaynak: Kavkaz Jihad

Kafkasya Direnişi

0 yorum:

Yorum Gönder

Destekleyen : Kavkazcenter | Kavkazonline | KavkazJihad
Copyright © 2013. Kavkaz Online - Tüm Haklari Saklidir.