Anasayfa » » İnguşetya cephesinin yeni komutanı açıklandı

İnguşetya cephesinin yeni komutanı açıklandı

Yazar : Kavkaz Online Tarihi : 17 Ocak 2014 Cuma | 23:47

Kafkasya Emirliği Emiri Dokko Ebu Osman Umarov, İnguşetya Vilayeti’ne yeni bir emir tayin etti.

Kafkasya Emirliği hareketi lideri Dokku Umarov(Ebu Osman)’un, Ğalğayçö (İnguşetya) Vilayeti’ne yeni emir tayin ettiğini beyan ettiği bir videosu yayınlandı. İnguşetya mücahidlerinin resmi web sitesi Hunafa.com’un yayınladığı videonun Türkçe tercümesini takdim ediyoruz:

Rahman ve Rahim olan Allah’ın adıyla…

Allah’ın selamı ve rahmeti üzerinize olsun! Bu hitabı, Ğalğayçö(İnguşetya) Vilayeti mücahidlerine yapıyorum. Öncelikle Allah’tan, kardeşimiz Adem’in şehadetini ve cihadını kabul etmesini temenni ederim. Siz geride kalanlara ise, bu cihad görevinin ölüme kadar devam edeceğini, çünkü bunun Allah’tan bir emanet olduğunu hatırlatırım.

Yanımda duran kardeşimiz, İnguşetya’nın yeni emiri Abdullah’tır. Kuran ve sünnete bakarsak görürüz ki; “Emir” olarak adlandırılmak çok önemli bir şeydir. Eğer birisi, kendisine verilen sorumluluğu yerine getirmezse, kendi davranışlarını düzeltmezse, kurulan nizama uymamazsa o zaman O, artık ziyandadır ve bu hayatta hep kaybedenlerden olur. Bu yüzden çok dikkat etmelidir.

Bu nedenle öncelikle kendime, sonra sizlere bir hatırlatmada bulunuyorum. Emiriniz Abdullah, Allah O’nu bu görevinde muvaffak kılsın ve bizleri lütuflandırdığı bu cihad yolunda O’na sebat versin. Bizim seçtiğimiz emirlere ve onların arkasındaki mücahidlere sesleniyorum: Allah’a yemin ederim ki;eğer emir size bir şey yapmanız söylüyorsa, siz bunu anlamasanız dahi emir sizin görmediğiniz görüyor olabilir ve sizin için O’nun talimatlarına uymak elzemdir.

Emirin bir stratejisi vardır ve bazen genel stratejide dahi değişiklik yapılabilir. Ve eğer emir, kuyrukla değil de başla savaşmanız gerektiğini söylerse bu, sizi “Emir bizi savaştırmıyor” vb. tarz konuşmalara sevk etmemelidir. Bu tip konuşmalar bazen bize kadar ulaşıyor ve emirleri kötü yönde etkiliyor.

Bu nedenle bu tür şeyleri engellemek için sizden bir isteğim var: Bu kardeş tarafından kurulan nizama uyun ve O’nun emirlerini yerine getirin! Böyle yaparsanız göreceksiniz ki tüm dünyadaki mücahidler, birbirlerini destekliyor. Ve sizler Emirinizi dinlerseniz o zaman biz de bundan mutlu olacağız.


Sizden en büyük isteğim; sizin için seçilen, benim bizzat kendisine kefil olduğum ve sizin de zaten tanıdığınız bu emire güvenmeniz, O’nun emirlerine riayet etmeniz ve O’nun her sözünde bir komplo aramamanızdır. Bu konuda size tavsiyem budur.

Yurt dışında İnguşetya Vilayeti’ni temsil edenler de bundan sonra bu yeni emir ile işbirliği yapacaklardır. Bu konuda anlaştığımızı düşünüyorum ve inşallah böylelikle başarılı olacağız.

Allah, vilayetinizi ve emirinizi hayırlı kılsın. Ve O(c.c.), bizleri hak üzerinde muvaffak etsin; hatalarımızdan da kurtarsın!

Subhaneke ve bihamdike, eşhedü enla ilahe illa ente, estağfiruke ve etubi ileyhi.
Es-selamu alaykum ve rahmetullahi ve berekatühü.

Kaynak: ümmetislam.com

0 yorum:

Yorum Gönder

Destekleyen : Kavkazcenter | Kavkazonline | KavkazJihad
Copyright © 2013. Kavkaz Online - Tüm Haklari Saklidir.