Anasayfa » » Kadirov'dan eylemci kadınlara ölüm tehtidi

Kadirov'dan eylemci kadınlara ölüm tehtidi

Yazar : Kavkaz Online Tarihi : 25 Aralık 2013 Çarşamba | 23:14

Kadırov'un mürtedleri protestocu kadınları ateş açma tehdidiyle dağıttı.

KC haber kaynakları 19 Aralık'ta Berkat pazar yerinde çıkan ve 28 katlı alış veriş merkezinin yandığı bir yangından sonra pazar yerinde ticaret yapan kadınların Kukla Belediye Dairesi'nin önünde zararlarının karşılanması için toplandıklarını bildirdi.

Pazar kuralları tüccarların zararının tazmin edilmesini gerektiriyor, yangın pazar yönetimine göre elektrik enerjisi kullanımı sırasında güvenliğe riayet edilmemesi nedeniyle patlak verdi.

Bunun dışında, ticari blok tamamen yanana kadar yangın yangını kimsenin söndürmeye çalışmadığı ortaya çıktı.


***

Demonstration of the women in front of City Hall, which is headed by a close relative of Kadyrov, was filmed on mobile phones by onlookers. One of them, a young man, was caught by Kadyrov's minions and severely beaten. Then Kadyrov's cronies started dragging him to the car.

Olayın yüzlerce görgü tanığına rağmen, mürtedler arsızca, iddia edilen 20 tane itfaiye arabası tarafından söndürüldüğünü belirttiler. Ancak tüccarlar kesin olarak bunu reddediyorlar.

Yangın tam olarak devam ederken, orada yalnızca 3 tane itfaiye aracı vardı.

İzleyenler tarafından telefonla görüntülenen Kadırov’un yakın akrabalarından birinin liderlik ettiği kadınlar Belediyenin önünde toplandılar. Onlardan biri, bir genç, Kadırovcu işbirlikçiler tarafından yakalandı ve onu fena dövdüler. Sonra da onu arabaya sürüklemeye başladılar.

Kadınlar gence arka çıktılar ve Kadırovcular’a saldırdılar. Gerçek bir kavga vardı. Gencin durumu hakkında net bilgiler yoktur.

O anda belediyeden bir Kadırovcu protestocu çıktı ve çirkin bir biçimde tüm kadınlara küfretmeye başladı. Yüksek sesle küfretti, videoya çekmeye cesaret edecek olanları her türlü sapık biçimde tecavüz etmekle tehdit etti. (ilginçtir, tüm Kadırovcu haydutlar neredeyse her zaman eşcinsel tehditlere bulunur)

Bir zaman sonra, olay yerine “Lord” lakaplı (Magomed Davudov) Kadırov milletvekili geldi. Eğer kadınlar 10 dakika içinde dağılmazsa, dağıtmak için ateş açma emri vereceğini söyledi.

KC kaynakları, yanan ticari merkezdeki neredeyse tüm dükkanların İslami olduğunu bildiriyorlar. Yerel halk, bu sebepten dolayı pazarın bu bölümünün mürtedler tarafından kasten ateşe verildiğine inanıyorlar.



***

Kavkaz Center

0 yorum:

Yorum Gönder

Destekleyen : Kavkazcenter | Kavkazonline | KavkazJihad
Copyright © 2013. Kavkaz Online - Tüm Haklari Saklidir.