Anasayfa » » Rus işgalciler İder Ural şehrini çembere aldı

Rus işgalciler İder Ural şehrini çembere aldı

Yazar : Kavkaz Online Tarihi : 20 Kasım 2013 Çarşamba | 21:47

Rus işgalciler İder Ural şehrini çembere aldı, bir yolcu uçağını füze ile havaya uçurduğu düşünülen 'teröristler' aranıyor.

Rus haber sitesi Mail.ru da yer alan bir ziyaretçi defterine Tataristan'lı bir kullanıcı Kazan'da bir Rus yolcu uçağının havada infilak ederek düşmesinden sonra 17 Kasım Pazar günü işgalcilerin Tataristan'ın büyük bir şehri olan Nizhnekamsk'ı çembere aldığını bildirdi. Tataristan Rus işgali altındaki İdel Ural İslam toprağıdır, Volga nehri ve Ural dağları arasında bulunur.

Pazar günkü gönderisinde -Bundan herhangi birinizin haberi var mı? Onlar Nizhnekamsk'ta teröristleri aradıklarını söylüyor. Tüm şehir polisle dolu. Yollar kapatıldı" diye yazdı ismini V.V.P olarak veren bir kullanıcı.

Pazartesi günü, Tataristan'da bazı küçük haber ajanslarında Rus işgalcilerin Nizhnekamsk Kimya Tesisi'ne yönelik bir saldırıda kullanılan Nizhnekamsk 4 numaralı Rus toplama kampı içinde yaptıkları aramalarda el-yapımı oldukları düşünülen 4 füze ve bir fırlatma birimi buldukları ortaya çıktı. Ruslar ve işbirlikçi kuklalar gerçekleri daima çarpıtırlar. Kukla polis resmi olarak yaptığı açıklamada Pazar günü kimya tesisine yönelik bazı füzelerin ateşlendiğini ancak füzelerin hedeflerine varamadan düştüklerini söyledi.

Bu arada kimliği anonim polis kaynakları TAT haber ajansına yaptığı açıklamada gayri resmi olarak 2 füzenin tesise isabet ettiğini itiraf etti. Sıkı sansür uygulaması yüzünden hasar ve kayıplarla ilgili bilgi verilmedi.

Ayrıca Pazar günü bir Rus çevik kuvvet ve "terörle mücadele" çetesi birimi Omon Tataristan'ın Aznakayevsk ilçesinde Çalpı ve Tumutuk isimli 2 Müslüman köyüne saldırı düzenlediler, bir kaç eve baskın düzenlendi. Başka bilgi verilmedi.

Kaynak: Kavkaz Center

0 yorum:

Yorum Gönder

Destekleyen : Kavkazcenter | Kavkazonline | KavkazJihad
Copyright © 2013. Kavkaz Online - Tüm Haklari Saklidir.