Anasayfa » » Dağıstan'da Sivillere Zulüm!

Dağıstan'da Sivillere Zulüm!

Yazar : Kavkaz Online Tarihi : 8 Şubat 2013 Cuma | 10:27

Kavkaz Center kaynakları Perşembe günü, (dün 07 Şubat 2013) Hasavyurt bölgesi Bayram-aul köyü civarında, kukla yönetim «ölüm mangaları» tarafından içinde 3 yolcusu bulunan bir araca açıldığını ve araçta bulunanlardan iki kişinin öldürüldüğünü duyurdu.

Haber kaynağına göre, 07 Şubat 2013 Perşembe günü Hasavyurt bölgesi Bayram-aul köyü civarında içinde 2 erkek ve 1 kadının bulunduğu Jeep model bir araca kukla yönetim «ölüm mangaları» maskeli çetesi tarafından ateş açıldı. Araçta bulunan 2 erkek ağır yaralandı.

Kukla yönetim «ölüm mangaları» maskeli çetesi, cinayet mahalline yaklaştıklarında ağır yaralı erkekleri olay yerinde öldürdü. Araçta sağ olarak bulunan kadın yolcuyuda beraberlerinde bilinmeyen bir yere götürdüler ancak kadın yolcunun akıbeti henüz belli değil.

Hatırlatalım ki, kukla yönetimin maskeli cinayet şebekesi «ölüm mangaları» bir plan dahilinde suçsuz masum Müslümanları öldürürler ve her zaman olduğu gibi yandaş medya kaynakları suç çetelerini desteklemek için versiyon bir haber haber yayınlayarak masum Müslümanları arananlar listesinde bulunan -militan şüphelisi- olarak ilan eder.

Cinayetlerini ört-bas etmek içinde, «polis karakoluna saldırı yapıldığını» yada «kimlik kontrolünde durmayan bir araçtan üzerimize ateş açıldı ve silahlı çatışmada şüpheliler ölü ele geçirildi» versiyonunda uydurma bahaneli bir rapor hazırlarlar. Yandaş medyaları da masum Müslümanları dezanformasyon bir haber ile arananlar listesindeki -militan şüphelisi- olarak ilan eder.

Masum bir yerel sakin öldürüldü ve 'Militan' ilan edildi

Rus işgalcilerin medya kaynaklarının haberine göre, kukla Dağıstan yönetimi MVD (içişleri bakanlığı) polis çetesi, 2010 yılında Moskova metrosundaki patlamaya karışmakla suçladıkları "şüpheli" yerel sakin Hüseyin Magomedov'un silahlı bir çatışmada öldürdüğünü açıkladı.

Kukla yönetim NAK (ulusal anti-terör komitesi) silahlı çetesi, Magomedov'un Kadyrkent köyü yakınındaki ormanda "keşfedildiğini" savunuyor.

Kâfirler, bu gibi durumlarda her zamanki gibi bir versiyon plan ile sözde «bir belge kontrolü» için bir aracı durdurmak istedi. Ancak, belge kontrolünde durmak istemeyen araç kaçmaya çalıştı ve şüpheli Kadyrkent köyü yakınında ormanlık alanda çıkan silahlı çatışmada öldürüldü. Kukla yönetim NAK (ulusal anti-terör komitesi) silahlı çetesi tarafından masum yerel sakin, 2010 yılında Moskova metrosundaki patlamaya karışmakla suçlayanarak her zamanki gibi -Militan- ilan edildi.

Bu arada hatırlatalım, Kafkasya Emirliği Dağıstan kaynakları, Kadyrkent köyü civarında gerçekte neler olduğunun detaylarını ve işgalcilerin iddialarını teyid eder bir bilgiyi henüz duyurmadı.

Kaynak: Kavkaz Jihad

0 yorum:

Yorum Gönder

Destekleyen : Kavkazcenter | Kavkazonline | KavkazJihad
Copyright © 2013. Kavkaz Online - Tüm Haklari Saklidir.