Anasayfa » » Çeçenya-İnguşetya Sınırında 2 Mücahid Şehid!

Çeçenya-İnguşetya Sınırında 2 Mücahid Şehid!

Yazar : Kavkaz Online Tarihi : 26 Şubat 2013 Salı | 10:32

Rus işgacilerin medya kaynakları Çeçenistan-İnguşetya sınırı Sunja bölgesinde 2 kişinin öldürüldüğünü duyurdu.

İnguş mürtedlerde öldürülenlerin Mücahid olduğunu iddia etti.  İddiaya göre, 19 Şubat günü Sunja bölgesi  ormanlık alanında Mücahid şüphelileri ile mürtedlerin polis çetesi arasında silahlı çatışma çıktı ve Çeçenya, Eha-Borz (Assinovskaya) köyü yerlisi 1978 doğumlu Rustam Borchashvili ve Lorsanov (adı verilmemiş takma adı Mamlük) adında 2 genç adam öldürüldü.

Rus medya kaynakları, İnguş mürtedlerin öldürülen gençlerin cenazelerini Rusya kuklası Kadırov'un polis çetesine teslim edildiği dışında olayın başka ayrıntılarını açıklamadı.

Çeçenya ve İnguşetya sınırında gerçekte olanlar hakkında detaylar bilinmiyor.

Diğer taraftan 21 Şubat günü 1994 doğumlu Madina Timurzieva'nın kaçırıldığı bildirildi. Madina 21 Şubat günü okula gitti ancak akşam eve geri dönmedi.

Bir görgü tanığı, Madina'nın 21 Şubat günü yerel saat ile 15.00 civarı Nazran'da Tıp Koleji önünde VAZ-2109 model bir taksiye zorla bindirildiğini beyan etti.

Annesi aynı gün gece yerel saat ile 22.00 civarı kukla yönetim polis çetesi departmanına kızının akıbeti için müracaat etti ancak olay hakkında kendisine bilgi verilmedi.

Kaynak: Kavkaz Jihad

0 yorum:

Yorum Gönder

Destekleyen : Kavkazcenter | Kavkazonline | KavkazJihad
Copyright © 2013. Kavkaz Online - Tüm Haklari Saklidir.