Anasayfa » , , , , , , » 1 Mücahid Pusuya Düşürülerek Şehid Edildi

1 Mücahid Pusuya Düşürülerek Şehid Edildi

Yazar : Kavkaz Online Tarihi : 3 Ocak 2013 Perşembe | 20:30

Kafkasya Emirliği KBK (Kabardey-Balkar-Karaçay) Birleşik Vilayeti Mücahidleri resmi haber kaynağı IslamDin.com enformasyon ajansının verilerine göre, Karaçay sektörü, Malokaraçayevsky alanı, Pervomaisky köyü civarında 1986 doğumlu Mücahid Dinislam Uruslanovich Karakatov kukla yönetim FSB özel kuvvetler çetesi tarafından pusuya düşürülerek şehid insh'Allah edildi.

Kukla kaynakların iddiasına göre, 2 Ocak 2013 Çarşamba (dün) öğleden sonra 15.30 civarı Mücahid Dinislam Karakatov, MVD-FSB özel kuvvetler çetesinin Uchkeken köyü binasına otomatik tüfek ile ateş açtı ve iki sivilin ölümüne sebeb oldu, olay yerinden BMW model bir araç ile kaçtı. MVD-FSB özel kuvvetler çetesi BMW model aracı UAZ devriye araçları ile takibe aldı ve çıkan silahlı çatışmada Mücahid Dinislam Uruslanovich Karakatov Pervomaisky köyü eteklerinde şehid edildi.

Kukla kaynaklara göre, Uchkeken köyünde ölen iki sivil (49 yaşında Boris Tambiev ve 33 yaşında Kazım Dzhatdoev)'in öldürülmesinden Dinislam Uruslanovich Karakatov sorumlu tutuldu. Kafir kaynakları Karakatov'un 2011 yılından bu yana KE.Karaçay sektörü Mücahidlerinin arasında olduğunu duyurdu.

Ancak gerçekte orada neler olduğunun detayları belli değil ve Mücahid kaynaklar tarafından işgal medyasının iddiaları doğrulanmadı. Kafir kaynakları Mücahid Dinislam Uruslanovich Karakatov hakkında çeşitli suçlama ve silahlı çatış sonucu yasadışı -militan- öldürüldü versiyon haberlerine karşın her zaman olduğu gibi silahlı çatışmadaki kukla FSB özel kuvvetler silahlı çetesinden herhangi ölü-yaralı kaybından sözetmedi.

Kaynak: Kavkaz Jihad

0 yorum:

Yorum Gönder

Destekleyen : Kavkazcenter | Kavkazonline | KavkazJihad
Copyright © 2013. Kavkaz Online - Tüm Haklari Saklidir.