Anasayfa » , , , , , , , » Şehid Komutan Zaurbek'in 2010 Yılının Yaz Başında Yaptığı Konuşma:

Şehid Komutan Zaurbek'in 2010 Yılının Yaz Başında Yaptığı Konuşma:

Yazar : Kavkaz Online Tarihi : 28 Aralık 2012 Cuma | 19:25

Esselamu alaykum ve rahmetullahi ve berekatuhu.

Bu dini seven ve bu dine sahip çıkan Müslüman kardeşlerimize selam olsun. Bizler elhamdülillah iyiyiz. Cihadımızdan geri durduracak hiçbir sıkıntımız yok. Bizleri merak etmeyin, bizler Allah yolundayız.

Eğer ki bizler, imanımızı kâfirlere satıp Allah yolundan ayrılsaydık ve bu cihadı unutmuş olsaydık o zaman bize acıyabilirdiniz. Ama elhamdülillah Allah bizleri kendi yolundan ayırmadı. Allah yolunda olmaktan ve bu cihadın içinde olmaktan hiçbir şekilde pişman değiliz. Keşke evde olsaydık demiyoruz. Allah yolunda olmanın ne büyük birşey olduğunun farkındayız.

Allah kalplerimizi düzeltti bizleri kendi yoluna iletti. Allah'a, bizlere bu yolda bize daima sabır versin diye dua ediyoruz.

Münafık ve kafirler her fırsatta biz mücahidleri öldürdüklerini ve 3-4 kişi kaldığı yalanını söyleyip duruyorlar. Elhamdülillah mücahidler burada oldukça çok ve kıyamet gününe kadarda var olacaklar. Cihadımız devam edecek ve kâfirler istemese de Allah nurunu tamamlayacaktır. Şüphesiz ki her şey Allah ın elinde.

Allah bizlere seçmemiz için zaten yol vermiş. (Cennet veya Cehennem) bizlere ise sadece seçmeyi bırakmış. Kur'an daki ayetler ve hadisler; cenneti kazanmak isteyen ve cehennemden uzak durmak isteyenlere ne yapmaları gerektiğini anlatıyor.

Allah diyor ki; benim yolumda çalışın ve cihad edin benim sözüm hep önde olsun. Allah istese dinin hâkimiyetini hemen kurardı. Ama bizlere çalışın diyor…

Ve bugün memleketini unutup kâfirlerin ve münafıkların sözlerine inananlar var. Ve onların istekleri doğrultusunda yaşıyorlar… Halbuki Müslümanların kitabında ne yapmaları ve nasıl yaşamaları gerektiği açıklanıyor.. O' na bakarsan her şeyi bilirsin. Allah bizlere akıl vermiş. Burada yaşananlar karşısında kimin hak yolda olduğunu herkes görüyor.

Kâfirlerin ve yardımcılarının nasıl olduğunu herkes görüyor. Onlar Allah'a inanmıyorlar. Şeytanlara ve köpeklere ibadet ediyorlar. Ve onlara inananlarda, onları kendilerine arkadaş edinenlerde onlar gibidir. Yani münafık ve mürted olurlar.

Elhamdülillah mücahidlerimiz Kur'an ve sünnete sımsıkı bağlılar. Allah yolunda yine O'nun dini için çalışıyorlar. Dünyaya kanmayıp cihad ediyorlar.

Münafık kuklalar, bugün mücahidlerin evlerini yakıyorlar. Akrabalarına eziyet ediyorlar. Bizler hakkında bir sürü sözler söylüyorlar. Bunlar öyle tuhaf ve saçma şeyler ki. ( Allah'a inanmadığımızı, Kuran ı sevmediğimizi vs vs)

Kadirovcular diyorlar ki; "Kadirov için arkadaşımız için canımızı veririz."
Bizler ise yalnız Allah için canımızı veriyoruz. Tüm gençlerimiz ve halkımız bilmeli ki bu kadirovcular dinin yolunda asla değiller ve yolları çok yanlış. Onlar kendilerinin Allah yolunda olduğunu söylüyorlar. Ama Allah'ı kandıramazlar. Onlar ancak kendilerini ve kalplerinde hastalık olanları kandırıyorlar.

Yetişen gençlere seslenmek istiyorum. Onlara Kadirovculara aldanıp kendinizi onlara satıp onlar gibi olmayın. Burada (cihad'da) Allah yolunda olan mücahidlerimiz var ve onlar Kuran ve sünnet üzereler. Dağlara çıkamıyorsanız köylerde çalışın. Onu da yapamıyorsanız dua edin. Müslümanlara mücahidlere yardım edin.

Allah canımızı alana kadar biz buradayız bu yolda can vermeye hazırız. Allah'ın yardımıyla bu yolda yürümeye devam edeceğiz. İnşallah bu yolda canımızı vereceğiz. İnşallah Allah bize sabır versin. İmanımızı çoğaltsın.

Tüm Müslümanlara selam olsun.

Kafkasya Emirliği Çeçenistan(İçkerya-Nohçiyçö) Vilayeti Kurçoloy Bölgesi Emiri Komutan Zaurbek (Şehid inşa'Allah)

Kavkaz Online Blog

0 yorum:

Yorum Gönder

Destekleyen : Kavkazcenter | Kavkazonline | KavkazJihad
Copyright © 2013. Kavkaz Online - Tüm Haklari Saklidir.