Anasayfa » , , , , » Rabbanikale'nin Çontaul Köyünde Silahlı Çatışma!

Rabbanikale'nin Çontaul Köyünde Silahlı Çatışma!

Yazar : Kavkaz Online Tarihi : 28 Aralık 2012 Cuma | 19:08

Dağıstan Vilayeti: İşgal medyası, Rabbanikale ilçesinin Çontaul Köyünde silahlı çatışma olduğunu duyurduRus işgalcilerin medya kaynakları, Rabbanikala (eski Kizilyurt) ilçesinin Çontaul Köyü'nde sabah (28 Aralık 2012 Cuma) yerel saat ile 08.00 civarı mürted polis çetesinin içinde Mücahidlerin olduğu bildirilen bir eve sözde bir «özel operasyon» yapıldığını duyurdu.

Haber kaynakları, içinde 2 Mücahid şüphelisinin bulunduğu bildirilen evin çevresini Dağıstan MVD (içişleri bakanlığı) silahlı polis çetesi bloke etti ve Mücahid şüphelileri ile kukla yönetim polis çetesi arasında silahlı çatışma yaşandığını duyurdu.

Kafir medya kaynaklarının raporuna göre, silahlı çatışmada iki taraftan da ölen yaralanan olmadı ve bugün öğleden sonra Mücahid şüphelilerinin teslim olmaları için müzakere yapıldığı bildirildi. Ancak orada gerçekte neler olduğunun ayrıntıları henüz belli değil.

Bu arada hatırlatalım, Rabbanikala (eski Kizilyurt) ilçesinin Çontaul Köyü'nde en son, geçtiğimz 18 Aralık tarihinde Mücahidlerin kurduğu bir pusu sonucu 5 Rus kukla polis öldürülmüş ve 8 kukla poliste ağır yaralanmıştı. (Bakınız: önceki haberin detayı)

Kaynak: Kavkaz Jihad

0 yorum:

Yorum Gönder

Destekleyen : Kavkazcenter | Kavkazonline | KavkazJihad
Copyright © 2013. Kavkaz Online - Tüm Haklari Saklidir.