Anasayfa » , , , , , , , , , , » Mürted Başı Kadirov Çarketmiş!

Mürted Başı Kadirov Çarketmiş!

Yazar : Kavkaz Online Tarihi : 3 Aralık 2012 Pazartesi | 14:56

Rusyanın kuklası ve Çeçen mürtedlerin elebaşı Kadırov, kamuoyu önünde bir süredir suçladığı diğer Rusya kuklası İnguş elebaşı Evkurov karşısında aniden tutum değiştirdi ve Evkurov için söylediklerinden çark etti.

Başmürted, geçtiğimiz günlerde, Rus işgalcilerin medya ajansı NTV ile yaptığı bir röportajda şunları söyledi:

«Öncelikle söylemeliyim, bizim Evkurov ile aramızda kesinlikle anlaşmazlık yoktur. Çeçenya'nın başkanı olarak bölgemin çıkarlarının savunmam gerekir. Ben bu konuda kimseye yorum yapmadım. Medya birden yazmaya başladı: Yevkurov - Kadırov Kadırov - Yevkurov'un ... Herkes aramızda bir ihtilaf var gibi böyle kontrolsüz bir şey icad ediyor. Hayır,bu kesinlikle doğru değildir. Yunus-Bek Bamatgireevich Evkurov,benim meslektaşım, kardeşim. O yüksek düzeyli kaliteli bir insandır.»

Bu arada hatırlatalım, başmürted Kadırov, «Bu Yevkurov, militan cenazelerine gider, onlara yardımcı olur ve onların ailelerine başsağlı diler, bu bir sır değildir. Arananlar listesindeki silahlı yasadışı kişileri aramaya gönüllü değildir. O kadar ileri gitti ki, kişisel reklamı için, öldürdüğü militanların ailelerinden özür diledi » şeklinde, son zamanlarda Evkurov'a karşı saldırgan ve sınırları aşan suçlayıcı demeçler vermişti.

Daha önce de, Moskova'nın iki Kafkasya kuklası, «Kafkasya Genel Valisi Khloponin'in, kukla liderlere kamuoyu önünde birbirlerine hakaret ve küfür etme konusunda resmi yasak getirmesine rağmen» onlar kulak asmadılar ve yandaş medya kanallarını kullanarak kamuoyu önünde birbirlerini suçladılar.

Fakat sonra ne oldu da Çeçenya mürtedlerinin elebaşı Kadırov aniden suçlamalarından çark etti ?

Belki de bu arada Moskova'da bazı gelişmeler oldu.Kremlin patronları, Evkurov ile uzlaştırmak için Çeçenya şubelerinin köle lideri Kadırov'u «agresif kelimeler kullanmaması için şiddetle ikaz ettiler» ve rezil mürted elebaşı da aniden suçlamalarından çark ederek diğer Rus kuklası için medya karşısına geçerek «Yunus-Bek Bamatgireevich Evkurov,benim meslektaşım, kardeşim. O yüksek düzeyli kaliteli bir insandır.» versiyonunda masal anlatmaya başladı.

Kaynak: Kavkaz Jihad

0 yorum:

Yorum Gönder

Destekleyen : Kavkazcenter | Kavkazonline | KavkazJihad
Copyright © 2013. Kavkaz Online - Tüm Haklari Saklidir.