Anasayfa » , » KBK Birleşik Vilayetinde Rusya'nın İktidar Partisinin Yerel Lideri Öldürüldü!

KBK Birleşik Vilayetinde Rusya'nın İktidar Partisinin Yerel Lideri Öldürüldü!

Yazar : Kavkaz Online Tarihi : 28 Aralık 2012 Cuma | 19:01

İşgal medya kaynakları, KBK (Kabardey-Balkar-Karaçay) Birleşik Vilayeti Nalçik şehrinde Putin'in iktidardaki partisi "Birleşik Rusya"nın (EP) yerel lideri öldürüldüğünü bildirdi.

Aynı zamanda Kabardey-Balkar Tarım Akademisi (KBGAU) rektörü olan Rus haydut lider Boris Jerukov ofisinde vurularak öldürüldü.

İki silahlı genç önceden onunla ayarlanan bir randevu için geldi. Onun ofisine girdiler ve yakın mesafeden bir tabanca ile ona ateş ettiler. Haydut olay yerinde öldü. (üst foto solda)

Operasyonun ardından iki kişi olay yerinden sorunsuz bir şekilde ayrıldılar.

Boris Jerukov, Putin'in iktidardaki partisi "Birleşik Rusya"nın (EP) 2002 yılından bu yana Kabardey-Balkar'da parti temsilciliğini ve 2006 dan bu yana da bölgesel yürütme kurulu yerel başkanlığını yürütüyordu.

Putin'in partisinin bir başka lideri "Kabardey Balkar ulaşım bakanlığı bakan yardımcısı" ve Birleşik Rusya partisi çalışma komitesine başkanlık yapan Vladislav Dyadçenko'nun 6 Aralık tarihinde pusuya düşürüldüğünü hatırlatalım.

Bir alüminyum bira kutusuna saklanan bir bomba haydut işe gitmek üzere evinden ayrıldığı sırada uzaktan kumanda ile patlatılmıştı. Bomba, Dyadçenko evinin kapısının dışına çıktığı anda patlamıştı. Haydut ölümden kurtulmuş ve sadece bir şok geçirmişti. (üst foto sağda)

Kaynak: Kavkaz Center

0 yorum:

Yorum Gönder

Destekleyen : Kavkazcenter | Kavkazonline | KavkazJihad
Copyright © 2013. Kavkaz Online - Tüm Haklari Saklidir.