Anasayfa » , , , , , » İnguşetya'da Kutsal Emanetler Yasaklandı

İnguşetya'da Kutsal Emanetler Yasaklandı

Yazar : Kavkaz Online Tarihi : 3 Aralık 2012 Pazartesi | 14:05

Kafkasya Emirliği, İnguşetya haber kaynaklarının bir haberine göre, Rus kuklası İnguş lider Yunus-Bek Evkurov, Peygamber Efendimize (s.a.v) ait kişisel kutsal emanetlerin İnguşetya'ya getirilmesini yasakladı.

Eski RF Duma Milletvekili Bashir Kozdaev'in Peygamber Efendimize (s.a.v) ait saç telinin İnguşetya'ya getirmesine karşı çıkan İnguş mürtedlerin lideri Yunus-Bek Evkurov, Bashir Kozdaev'in İnguşetya'ya geldiğinde uçaktan inmesine izin verilmeyeceğini bildirdi ve Bashir Kozdaev'in Peygamber Efendimize (s.a.v) ait kutsal eşyaları seçim malzemesi olarak kullandığını ileri sürdü.

Bu arada İslami konularda verdiği vaizler ile çevresinde sevilen Nasır-Kortsky camisi imamı Hamzat Chumakov'un (üst fotoğraf) bu konularda verdiği vaizlerden rahatsız olan kukla yönetim polis çetesi, imam Hamzat Chumakov'u ifadesini almak için polis merkezine çağırdı.

İmam Hamzat Chumakov'un polis departmanında olduğunu öğrenen yerel sakinler kısa sürede polis departmanı önünde birikmeye başladı. Ancak kukla polis çetesi, kalabalığın artmasından ve protesto eyleminden çekinmiş olmalılar ki, imamı Hamzat Chumakov bir saat sonra serbest bıraktılar.

Kaynak: Kavkaz Jihad

0 yorum:

Yorum Gönder

Destekleyen : Kavkazcenter | Kavkazonline | KavkazJihad
Copyright © 2013. Kavkaz Online - Tüm Haklari Saklidir.