Anasayfa » , , , » Çocukların Gözü Önünde Katliam!

Çocukların Gözü Önünde Katliam!

Yazar : Kavkaz Online Tarihi : 29 Aralık 2012 Cumartesi | 17:41

Kafkasya Emirliği Mücahidleri resmi haber kaynağı Vdagestan.com enformasyon ajansı, dün (28 Aralık 2012 Cuma) Rabbanikala (eski Kizilyurt) ilçesinin Çontaul Köyü'nde sabah yerel saat ile 08.00 civarında Dağıstan kukla yönetiminin polis çetesi tarafından gerçekleştirilen sözde «özel operasyon» un detaylarını bildirdi.

İşgal medya kaynakları bu haberi, «Dağıstan MVD (içişleri bakanlığı) silahlı polis çetesinin içinde 2 Mücahid şüphelisinin bulunduğu bildirilen evin çevresinin bloke ettiğini ve Mücahid şüphelileri ile kukla yönetim polis çetesi arasında silahlı çatışma yaşandığını» duyurdu.

Kafir medya kaynaklarının raporuna göre, silahlı çatışmada iki taraftan da ölen yaralanan olmadı ve bugün öğleden sonra Mücahid şüphelilerinin teslim olmaları için müzakere yapıldığı bildirildi.

Oysa ki gerçekte, silahlı çatışma yaşanmadı. Evin etrafı bloke edildikten sonra aile reisi görüşme yapmak üzere evin bahçesine indi ve arkasından önce evin reisi ve sonra hanımı 4 çocuğunun gözü önünde MVD (içişleri bakanlığı) silahlı polis çetesi tarafından ateş açılarak öldürüldü.

Bağımsız medya kaynakları öldürülenlerin Çeçenya 1969 doğumlu Rasul Kugaev ve hanımı olduğunu ve 4 çocuklu sıradan yaşantısı olan bir aile olduğunu bildirdi.

Diğer taraftan Çontaul Köyü yerel sakinlerinden bir kaynak, «kukla polis çetesinin köy bölgesine başka bir iş geldiğini ve yerel sakinlere karşı böyle bir oldu-bitti ile sözde operasyon yapılarak masum insanların öldürülmesine anlam veremediklerini» söyledi.

Sonuçta, Rusya kuklası «ölüm mangaları» her zaman olduğu gibi, önceden planlanarak ve sistemli bir şekilde sözde «özel operasyon» bahanesi ile masum bir Müslüman aileyi daha herkesin gözü önünde katletti.

Kaynak: Kavkaz Jihad

0 yorum:

Yorum Gönder

Destekleyen : Kavkazcenter | Kavkazonline | KavkazJihad
Copyright © 2013. Kavkaz Online - Tüm Haklari Saklidir.