Anasayfa » , , , » Atazhukino köyünde Yerel Sakin Rezuan Afashagov Kaçırıldı

Atazhukino köyünde Yerel Sakin Rezuan Afashagov Kaçırıldı

Yazar : Kavkaz Online Tarihi : 19 Aralık 2012 Çarşamba | 18:16

Kafkasya Emirliği haber kaynakları, bugün (19 Aralık Çarşamba) KBK (Kabardey-Balkar-Karaçay) Birleşik Vilayati, Baksan İlçesi, Atazhukino köyünde yerel sakin  Rezuan Afashagov'un kaçırıldığını duyurdu.

Kaçırılma olayını, kardeşi Ali Afashagov bildirdi. Ali, «25 yaşındaki kardeşi Rezuan'ın siyah renkli VAZ-2199 model aracı ile komşu bir köyde çalışmak için evden ayrıldığını ancak kardeşinin aracının Atazhukino köyü eteklerinde iki yabancı araç tarafından önü kesilerek Rezuan'ın kaçırıldığını» söyledi.

Görgü tanıklarına göre,Atazhukino köyü eteklerinde «Rezuan'ın aracının önü, renkli camlı, siyah ve beyaz VAZ-2114 ve VAZ-2107 model iki araba tarafından kesildi.»

Sivil kıyafetli, maskeli ve otomatik makineli tüfeklerle donatılmış sekiz erkek Rezuan'ı zorla aracından indirdi ve kendi araçlarına sürükleyerek taşıdılar sonrada bilinmeyen bir yöne doğru hızla gözden kayboldular.

Rezuan'ın kardeşi, Ali Afashagov, Kabardey-Balkar İnsan Hakları Merkezi "Memorial" a müracaat ederek kardeşinin kukla yönetim «Ölüm Mangaları» tarafından kaçırıldığını ve onun hayatından endişe ettiğini bildirdi.

Kaynak: Kavkaz Jihad

0 yorum:

Yorum Gönder

Destekleyen : Kavkazcenter | Kavkazonline | KavkazJihad
Copyright © 2013. Kavkaz Online - Tüm Haklari Saklidir.