Vilayet KBK : Dikkat Aranıyor!

Yazar : Kavkaz Online Tarihi : 20 Kasım 2012 Salı | 18:50

Kafkasya Emirliği KBK (Kabardey Balkar-Karaçay) Birleşik Vilayeti Mücahidleri resmi Enformasyon ajansı IslamDin.com yayınladığı haberinde, Zolskogo bölgesi Zalukades köyü yerlisi Husen Hamukov'un Mücahidler açısından tehlikeli ve aranan kişi olduğunu rapor etti.

Haber kaynağına göre, «Husen Hamukov isimli münafığın, bir kaç yıl önce, Müslüman kisvesiyle, Mücahidlerin seyahatlerine para ve mühimmat sağlayan kişilerin güvenini kazanarak, onların gizli kalması gereken sırlarını, dışarıdaki işbirlikçilere aktardığının tespit edildiği» KBK Mücahid Komutanlığı Muhaberatı tarafından bildirildi.

KBK Mücahid Komutanlığı Muhaberatı tarafından şöyle bir açıklama yapıldı:

Husen Hamukov, Müslüman kisvesiyle, KBK Vilayeti Kadısı ve Mücahid Komutanı Emir Sayfullah'ın (Anzor Astemirov) ve Mücahidlerin güvenini kazanmış, onların arasında arasından gizli kalması gereken işlerde çalışmış ve kısa zamanda kendini sevdirmiştir. Naip Sayfullah — Umar'dan şüphellenmeden onu Emir yapmaya karar verdikten bir süre sonra gittiği bir toplantıda şehid (insh'Allah) edilmiştir.

O zamandan beridir bu hain Müslümanlar ile temas halindedir. Ancak bugüne kadar hep gizlenmeyi başarmıştır. Biz bugün bu kişi hakkında tamamen eminiz ve bu bilgiyi kardeşlerimiz ile paylaşmaya karar verdik. Bu hain ile temas kurmayın, toplantılara katılmayın.

Bazı kardeşlerimiz şehid edildi yada Rus kafirleri tarafından yakalandı. Mücahidler hakkında bilgi toplayan işbirlikçi muhbirler hakkında da elimizde veriler var. KBK Mücahid Komutanlığı Muhaberatı olarak, casus ve işbirlikçileri tespit ve onları cezalandırarak ortadan kaldırmak için çalışmalarımız devam etmektedir.

Kaynak: İslamdin.com
Türkçe Çevirisi : KavkazJihad.com

İşte Husen Hamukov isimli casus münafık

0 yorum:

Yorum Gönder

Destekleyen : Kavkazcenter | Kavkazonline | KavkazJihad
Copyright © 2013. Kavkaz Online - Tüm Haklari Saklidir.