Kukla Kadirov'a Kabe'nin Anahtarı Verildi!

Yazar : Kavkaz Online Tarihi : 1 Kasım 2012 Perşembe | 10:38


Rus işgali altındaki Çeçenistan'ın işbirlikçi Başkanı Ramzan Kadirov'a, İslam'a yaptığı büyük hizmetlerden(!) ötürü Suudi Arabistan yönetimi tarafından Kabe'nin anahtarı hediye edildi.

Kukla Kadirov Hacca gittiği 2007 yılında kutsal Kabe'nin içerisine Kral Abdullah'la kol kola girmiş ve daha sonra kabenin temizlenmesine iki defa yardımcı olmuştu.

Kendisine Rusya'da ve ülkesi Çeçenistan'da İslam Dinine olan hizmetlerinden dolayı böyle bir hediyenin verildiği açıklayan Kadirov, Kabe'nin anahtarını "Allahu  Ekber" diye tekbir getirerek teslim aldı.

Kural tanımaz bir yönetici olarak Çeçenistan'a kaostan ve kargaşadan başka birşey getirmeyen Kadirov mutluluğunu tarif edemeyeceğini ve İslam Dinine hizmet etmeye devam edeceklerini belirtti.

Etrafına topladığı basın ordusu ve yandaşlarıyla birlikte gözyaşlarıyla şov yapan Kadirov daha sonra Şali'de bir cami açılışı yaptı. Açılışa Duma Meclisi kukla Milletvekili Adam Delimhanov, Cumhurbaşkanlığı ve Başbakanlık İdari İşler Dairesi kukla Başkanı Magomed Daudov, Çeçenistan Diyanet İşleri mürted Başkanı Sultan Mirzaev ve diğer yetkililer katıldı.

Bu bağlamda İslam alimlerinin Rus sermayesi ve mazlum halktan zorla alınan vergiler yoluyla Çeçenistan'da yapılan camilerin "Dırar mescidi" hükmünde olduğunu açıkladıklarını hatırlatmak isteriz.

Kaynak: anadolu haberim

Kafkasya Direnişi

0 yorum:

Yorum Gönder

Destekleyen : Kavkazcenter | Kavkazonline | KavkazJihad
Copyright © 2013. Kavkaz Online - Tüm Haklari Saklidir.