Anasayfa » , , , , » Gubden Köyündeki Çatışmada 1 Mücahid Şehid

Gubden Köyündeki Çatışmada 1 Mücahid Şehid

Yazar : Kavkaz Online Tarihi : 24 Kasım 2012 Cumartesi | 14:55

Kafkasya Emirliği Dağıstan Mücahidleri resmi Enformasyon ajansı VDagestan.com, Karabudahkent bölgesi, Gubden köyü içinde bu sabah (21 Kasım 2012 Çarşamba) erken saatlerde kukla yönetim OMON (içişleri bakanlığı- özel harekat) polis çetesi ile girilen bir çatışmada 1 rütbeli OMON üyesinin öldürüldüğünü 1 tanesinin ağır yaralandığını ve 1 Mücahidin şehid (insh'Allah) olduğunu duyurdu.

Bu sabah (21 Kasım 2012 Çarşamba) yerel saat ile 04.00 civarı,kukla yönetim OMON (içişleri bakanlığı- özel harekat) polis çetesi Karabudahkent bölgesi, Gubden köyünde, Mücahidlerin kaldığı bir eve sözde bir özel operasyon gerçekleştirdi.

İşgalcilerin medyası ise sözde operasyonun gün ışımaya başladığında gerçekleştirildiğini yazdı. Onların verilerine göre, çıkan silahlı çatışmada 2 rütbeli OMON silahlı çete üyesi ağır yaralandı. Rütbelilerden,Yüzbaşı Vladimir Zolotukhin hastaneye kaldırılırken yolda öldü. Diğer Teğmen rütbeli kukla ise hastanede tedavi altında.

İşgal medyasının raporlarına göre, 43 yaşındaki Mücahid Taymas Taymasov şehid (insh'Allah) edildi. Kukla Dağıstan MVD (içişleri bakanlığı) Polis Departmanı Mücahid Taymas Taymasov'u «Dağıstan Vilayeti, Gubden sektörü Cemaatinin Mücahid lideri ilan etti ve Ebu Abdullah,Tayson veya Taymaskhan çağrı adıyla bilinirdi» dedi.

Kafkasya Emirliği Dağıstan Vilayeti Mücahid Komutanlığı henüz kukla medyanın iddiaları hakkında bir detay bildirmedi.


Kaynak: Kavkaz Jihad

Kafkasya Direnişi

0 yorum:

Yorum Gönder

Destekleyen : Kavkazcenter | Kavkazonline | KavkazJihad
Copyright © 2013. Kavkaz Online - Tüm Haklari Saklidir.