Anasayfa » , , , , , , , , » Dağıstan'da Şehadet Rüzgarı

Dağıstan'da Şehadet Rüzgarı

Yazar : Kavkaz Online Tarihi : 8 Kasım 2012 Perşembe | 15:57

Geçtiğimiz gün, (07 Kasım 2012 Çarşamba) sabah saatlerinde, Dağıstan kukla yönetimi NAK (Ulusal Anti-terör komitesi) silahlı polis çetesinin Khasavyurt kenti, 10.nolu okul civarında 5 katlı bir binada bloke edilen 2 Mücahid ve eşine karşı yapılan acımasızca saldırı katliamının video görüntüleri Kafkasya Emirliği haber kaynakları tarafından yayınlandı.

Daha önceki verdiğimiz bu haberin (bakınız: LİNK) Video görüntülerinden de izleneceği gibi, Mücahidlerin kaldığı binadan sadece Hamza (Vadim) Kadımov ve eşi  «Zamira Tutushea» nın 1 kız (2 yaşında) ve bir erkek (5 yaşında) çocuklarının ayrılmasına izin verildi.  İki masum çocuk bir vinç yardımı ile yüksek katlı binadan teslim alındıktan sonra kukla yönetim çetesi ağır silahlar ile saldırı başlattı.

Kukla yönetimin polis çetesinin iddiasına göre, teslim olmayı reddeden «Ramazan Nurlaev ve (KE. Khasavyurt Cemaati eski Mücahid Komutanı Tagi Kadımov'un kardeşi) Hamza (Vadim) Kadımov.» Hamza (Vadim) Kadımov'un eşi  «Zamira Tutushea» kendilerinden sayıca ve teknik ekipman üstünlüğü olan «ölüm mangası» silahlı çetesine bir süre direndi ancak şehid (insh'Allah) edildiler.



Yüce Allah (c.c) Zalimleri helak etsin! Mücahid kardeşlerimizin şehadetlerini kabuletsin insh'Allah. Amin !

Kaynak: Kavkaz Jihad

Kafkasya Direnişi

0 yorum:

Yorum Gönder

Destekleyen : Kavkazcenter | Kavkazonline | KavkazJihad
Copyright © 2013. Kavkaz Online - Tüm Haklari Saklidir.