Anasayfa » , , , , , , , , , , , , , , » Dağıstan'da 2 Mücahid Şehid!

Dağıstan'da 2 Mücahid Şehid!

Yazar : Kavkaz Online Tarihi : 30 Ekim 2012 Salı | 19:01


İşgal kaynaklarının iddiasına göre,Kafkasya Emirliği Dağıstan Vilayeti Khasav-Yurt şehrinde bu sabah (28 Ekim 2012 Pazar) yerel saat ile 06.45 civarı silahlı bir çatışma sonucu 2 Mücahidin şehid (insh'Allah) edildiği duyuruldu.

İşgalcilerin medyası, NAK (Ulusal Antiterör Komitesi) sözcüsüne referans ile, «bu sabah erken saatlerde Khasav-Yurt şehrinin eteklerinde Güney-Batı caddesinde bir evde Mücahidlerin saklandığı iddiası ile sözde özel bir operasyon yapıldığını ve silahlarını teslim etmeye yanaşmayan Mücahidler ile çıkan silahlı çatışmada 2 Mücahidin şehid (insh'Allah) edildiği ve bir tanesinin sağ olarak kaçmayı başardığını» bildirdi.

Kukla yönetimin «ölüm mangası» NAK (Ulusal Antiterör Komitesi) silahlı çetesi de şehid edilen Mücahidlerin kimliklerini, Babayurt yerlisi 21 yaşında, Mikail Akabov ve Khasav-Yurt yerlisi 20 yaşında Ali Ghadjiev olarak duyurdu.

Kukla yönetimin iddialarına karşılık Kafkasya Emirliği Dağıstan Vilayeti Mücahidleri Komutanlığı henüz olayın ayrıntılarını teyid etmedi.  Tekrar hatırlatalım ki, kukla yönetimin «ölüm mangası» silahlı çeteleri, masum sivil halkı kendi planları dahilinde «özel operasyon» kisvesiyle öldürerek militan ilan etmekteler.

Kaynak: Kavkaz Jihad

Kafkasya Direnişi

0 yorum:

Yorum Gönder

Destekleyen : Kavkazcenter | Kavkazonline | KavkazJihad
Copyright © 2013. Kavkaz Online - Tüm Haklari Saklidir.