Anasayfa » , , , , , , , , , , , , , , , » Çeçen Mücahidlerin Kukla Avı!

Çeçen Mücahidlerin Kukla Avı!

Yazar : Kavkaz Online Tarihi : 6 Ekim 2012 Cumartesi | 11:15


Kafkasya Emirliği haber kaynakları dün (4 Ekim 2012 Perşembe) Çeçenya (Nohçiço) Vilayeti Urus-Martan bölgesi Martan-Çu köyü ormanlık alanında arama-keşif faaliyeti yürüten Kadirovist Spetnaz (özel kuvvetler) askeri çetesinden bir mürted Mücahidler tarafından önceden tuzaklanmış bir mayına bastı ve patlama sonucu ağır yaralandı. Mürted asker hastaneye götürülürken yolda öldü.

Hatırlanacağı gibi geçtiğimiz 3 Ekim 2012 Çarşamba günü Kafkasya Emirliği Ğalğayçö (İnguşetya) Vilayetinin Sunja bölgesi Dattıh Köyü yakınlarında öğleden sonra mücahidler ve mürted güçleri arasında şiddetli bir çatışma meydana gelmiş ve çatışmada 4 mürted polisin öldüğü ve 2 mürtedin ise ağır yaralı olduğu bildirilmişti.

Aynı gün Çeçenya'nın Batısındaki Urus-Martan İlçesi genelinde 3 Ekim 2012 Çarşamba yoğun askeri hareketlilik yaşandığını da buradan duyurmuştuk. Bölgede çok sayıda kontrol noktası kurulmuş ve keşif uçakları da gün boyunca dağlık kesimlerin üzerinde uçuş yaparak Kafkasya Emirliği Mücahidlerinin bölgedeki izlerini keşif çalışmaları yürütmekteydiler.

Kaynak: Kavkaz Jihad

Kafkasya Direnişi


0 yorum:

Yorum Gönder

Destekleyen : Kavkazcenter | Kavkazonline | KavkazJihad
Copyright © 2013. Kavkaz Online - Tüm Haklari Saklidir.