Anasayfa » , , , , , , , , , » Bu Ne Perhiz! Bu Ne Lahana Turşusu!

Bu Ne Perhiz! Bu Ne Lahana Turşusu!

Yazar : Kavkaz Online Tarihi : 23 Ekim 2012 Salı | 18:43


Zamanında Ahmed Kadırov'u ve onun zalim oğlu Ramzan Kadırov'u hoş karşılayan ve Rus işgalcileri ve kuklalarına karşı savaşan Mücahidleri sabıkalı ve suçlular olarak ilan eden Suudi Arabistan'ın tanınmış Sufi Şeyhi Muhammed Ali Es-Sabuni, ilginç bir açıklama yaptı.

El Cezire Şeyh Es-Sabuni'den şu aktarımı yaptı: "Beşar Esad'ın zulmünü (yani işlediği suçlarını) haklı gösteren alimler saray ulemalarıdır!...Beşar Esad tarafından öldürülenler şehiddir...

Kendi halkını vurma emirlerini yerine getirmeyen Suriyeli askerler şehiddir. Bu tür emirleri yerine getiren Suriyeli askerlerin yeri Cehennemdir. Beşar Esad rejimini destekleyen herkes suçludur".

 Şimdi de aynı Şeyhin Putin rejimi ve kuklası Kadırov'la savaşan Çeçen Mücahidler hakkında daha önce ne söylediğini hatırlayalım. Putin ve Kadırov Beşar Esad'ı desteklemektedir ve -Şeyh Es-Sabuni'nin düşüncesine göre şimdi onlar suçludurlar ve yerleri Cehennemdir.

RIA-News haber servisinden bir alıntıdır: (Ahmed Kadırov'un 2004 yılında Suudi Arabistan'ı ziyareti sırasında)

"Müslüman âlimlerin "Kur'an hizmetkârı olarak" adlandırdıkları Orta Doğu'nun tanınmış Şeyhi Muhammed Ali Es-Sabuni Çeçen devlet başkanı Ahmed Kadırov ile bir toplantısında Çeçenya'da ki teröristlerin Kur'anın aksi bir yolda olduklarını" söyledi.

Çeçenya'da ki durum hakkında bilgi sahibi olan ilahiyatçıya göre o sadece halen devam eden yasadışı eylemlerin ve terörist faaliyetlerin Kur'an yolunun dışında bir yol olduğunu söyleyebilir.

İslam ilahiyatı üzerine 40 meşhur kitabın yazarı olan şeyh Es-Sabuni "onların faaliyetlerinin İslam'ın kutsal savaşı olan Cihad ile alakası yoktur" dedi.

Es-Sabuni "Suudi Arabistan Ahmed Kadırov'u Çeçen Cumhuriyetinin seçilmiş başkanı ve halkının lideri olarak tanımaktadır" dedi.

Genel olarak, yorum yok... Saray ulemaların solo performanslarında politik ve siyasi gerçekler konuşmaktadır. Ancak bu münafıklığın İslam'la alakası ve yeri yoktur.

Kaynak: Kavkaz Center

Kafkasya Direnişi

0 yorum:

Yorum Gönder

Destekleyen : Kavkazcenter | Kavkazonline | KavkazJihad
Copyright © 2013. Kavkaz Online - Tüm Haklari Saklidir.