Anasayfa » » Kadirov'dan Esed'e bir destek açıklaması daha!

Kadirov'dan Esed'e bir destek açıklaması daha!

Yazar : Kavkaz Online Tarihi : 17 Nisan 2014 Perşembe | 16:39

İşgalci Rusya'nın eli kanlı kuklası Kadirov, Suriye'nin Keseb bölgesindeki yoğun çatışmalarda ölen Esed askerleri için bir destek açıklaması yayınladı.

Kadirov, Esed rejimine desteğini bir kez daha yinelediği açıklamasında Çeçen mücahidleri de eleştirdi.

Çeçenistan'da kuklalığa getirildiği tarihten bu yana birçok mazlumu katleden, Türkiye'de faili meçhul cinayetler gerçekleştiren ve binlerce Çeçen'in kaçırılmasına vesile olan Kadirov'un Esed'e gönderdiği o mesajlar:

Suriye'de bir kez daha bu teröristler masum insanların kanlarını dökmüştür. Ben elimizdeki görünen bilgilerede dayanarak bu teröristlerin yüce dinimiz İslam ile hiçbir alakalarının olmadığını beyan ederim. Onlar müslüman değildirler. Bu zalim katiller yüce dinimizin adını kullanarak bir çok İslam aliminin türbelerini yok ederek büyük bir saygısızlıkta yapmaktadırlar.

Batılı ülkelerin destekleri ile bu insanlık dışı katliamlarına masum insanlara yönelik devam etmektedirler. Bu olaylar bazı NATO ülkelerinin özel gizli servisleri ile hazırlanan oyunlar ve hainliklerin sonucudur.

Bu ülkeler İslam ülkelerini zayıflatmak ve Suriye'nin çöküşünü hazırlamak için birlik içerisinde sinsice çalışmaktadırlar. Nerede o Batılı ülkelerin bahsettikleri ileri demokrasi sözcükleri? Amerika ve Avrupa'nın dillerinden düşürmedikleri insan hakları söylemleri nerededir? Neden bu insanlık dışı katliamlara sessiz kalarak ortak olmaya devam etmektedirler? Neden milyonlarca dolar finanse ederek bu teröristleri silahlandırıp masum sivil insanların katledilmelerine seyirci kalmaktadırlar?

Bu ülkeler Suriye'de bu teröristleri açık ve alenen desteklerlerken bu terör suçuna açıkça ortak olurlarken neden çifte standart politikaları ile Kırım ve Sivastopol şehirlerindeki masum halkın kendi öz tercihlerine ve haklarına saygı duymamaktadırlar? Neden Kırım halkının öz ve demokratik hakkı olan kendi kaderlerini tayin etme haklarını tanımamaktadırlar?

Bizler hiç şüphesizki bu teröristlere karşı büyük bir halk mücadelesi verdik ve kazandık. Çeçen halkı bu eli kanlı teröristleri ülkelerinden yok edip gönderdiler. Birinci Cumhurbaşkanımız Ahmet Hacı Kadirov'un yanında onun gösterdiği bu vatansever ve maneviyat yolunda yüce Allah 'ın ( c.c) yardımı ile Çeçen halkı zafere ulaşmıştır.

Ben Suriye'de Kesap kentinde hayatlarını yitiren sivil insanlara müslümanlara başsağlığı diliyorum.


Kaynak: Takva Haber

0 yorum:

Yorum Gönder

Destekleyen : Kavkazcenter | Kavkazonline | KavkazJihad
Copyright © 2013. Kavkaz Online - Tüm Haklari Saklidir.