Anasayfa » » Tataristan mücahidleri atakta

Tataristan mücahidleri atakta

Yazar : Kavkaz Online Tarihi : 9 Aralık 2013 Pazartesi | 03:57

Rus petro kimya tesisine düzenlenen roket saldırısının sorumluluğunu Tataristan (gerçek adı: Bulgaristan) mücahidleri üstlendi.

Kafkas Cihadı İdel-Ural'a yayılıyor. Bulgaristan Emiri Bulgaristan (Tataristan) vilayeti İdel-Ural'da Nijnekamsk'ta ki bir Rus petro-kimya tesisine yönelik Kasım ayında düzenlenen bir roket saldırısının sorumluluğunu üstlendi ve Rus petro-kimyasal çıkarlarına yönelik yeni saldırılar düzenleyeceklerini vaat etti.

Kavkaz Center dahil Rusça yayın yapan İslami websitelere saldırının sorumluluğunun üstlenildiği bir video mesajı gönderildi.

Roket saldırısı 16 Kasım'da düzenlenmişti.

Viddeo mesajında Bulgaristan Emiri Abdullah roket saldırısının daha önceden planlandığını ve kendisine bağlı Mücahid grubunun 1 yıl boyunca Rus topraklarında saldırılar planladıklarını söyledi. Mücahidler kafirlerin çıkarlarına zarar vermek istedikleri için petro-kimya tesislerine saldırdı.

Emir Abdullah Rus güvenlik yetkililerinin tüm Rus topraklarında aktif olan gruba karşı savaşamayacağını söyledi.

Emir Abdullah daha sonra kafirlere hitaben kafirler masum Müslümanlara yönelik saldırılarına devam ettikçe Mücahidleri ile kafirlere saldıracağını söyledi ve Rus petro-kimya ve petrol boru hatlarına ve petro-kimya tesislerinin de içinde bulunduğu hedeflere yeni saldırılar düzenleyeceklerini söyledi.

Emir Abdullah "biz sizi görüyoruz, fakat siz bizi göremiyorsunuz çünkü biz gece karanlığında bir ölü gibi gizli hareket ediyoruz. Bize karşı hiçbir şey yapamazsınız. Sizin böyle bir gücünüz yoktur" dedi.


Kaynaklar: Kavkaz Center + EA WorldView

0 yorum:

Yorum Gönder

Destekleyen : Kavkazcenter | Kavkazonline | KavkazJihad
Copyright © 2013. Kavkaz Online - Tüm Haklari Saklidir.