Anasayfa » , » Baksan’da Trafik Polisine Saldırı

Baksan’da Trafik Polisine Saldırı

Yazar : Kavkaz Online Tarihi : 31 Mayıs 2013 Cuma | 14:56

Rus işgalcilerin haber kaynakları, 29 Mayıs günü Baksan'da meydana gelen çatışma sonucu "Trafik Polisi" çetesi mensubu 2 mürtedin yaralandığını ve 1 saldırganın hayatını kaybettiğini bildirdi.

Kuklaların "Soruşturma Komitesi" temsilcisi, kimliği belirsiz kişilerin Trafik Polisi çetesince yapılan evrak kontrolü esnasında durmadıklarını ve kaçmaya çalıştıklarını iddia etti.  Buna göre kuklalar, kaçan aracı takibe başladılar ve bu kovalamaca esnasında araç, Baksan sakinlerinden birinin kullandığı "Chevrolet Niva" marka otomobille çarpıştı. Daha sonra kimliği belirsiz kişilerin kukla polislere otomatik silahlarla ateş açması sonucu çatışma çıktı. Çatışma sonucu 2 polis yaralanırken saldırganlardan birisi de olay yerinde hayatını kaybetti. Diğer iki kişi ise kaçmayı başardı. Ölen kişinin kimliği açıklanmadı.

Bir diğer versiyona göre ise; mürtedlerin bir aracı kontrol için durdurmasının ardından araçta bulunanlar tarafından polislere ateş açıldı. 2 polis memuru yaralandı ve bir saldırgan öldürüldü.

Diğer iki kişi ise orada bulunan başka bir aracı gasp ederek olay yerinden kaçmayı başardı.

Kaynak: Kavkaz Center

0 yorum:

Yorum Gönder

Destekleyen : Kavkazcenter | Kavkazonline | KavkazJihad
Copyright © 2013. Kavkaz Online - Tüm Haklari Saklidir.