Anasayfa » , , » Hasavyurt'ta Şiddetli Patlama!

Hasavyurt'ta Şiddetli Patlama!

Yazar : Kavkaz Online Tarihi : 6 Ocak 2013 Pazar | 20:43

Kafkasya Emirliği Dağıstan Vilayeti'ndeki haber kaynaklarının bildirdiğine göre, 4 Ocak 2013 Cuma akşamı (dün) Hasav-Yurt'ta şiddetli bir patlama meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre mürtedleri taşıyan zırhlı bir UAZ araç yerel saat ile 21.00 civarı havaya uçuruldu. Mürtedlerin kayıpları hakkında net bir bilgi yok.

Kukla yönetim MVD (içişleri bakanlığı) yakın kaynakları sadece iki yerel mürted polisin şarapnel parçasından yaralandığını ve bombanın ev yapımı olduğunu rapor etti fakat bilgiler güvenilir değil.

Yerel kaynaklar ise patlama yerinden 2-3 mürtedin taşındığını bildirdiler. Fakat onların ölü mü yaralı mı oldukları hakkında bir bilgi edinilemedi.

Ayrıca, Sergokala ilçesi, Sergokala köyü yakınlarında kukla yönetim MVD (içişleri bakanlığı) polis çetesinin bir çalışanın aracına gece 21.45 civarı silahlı saldırı yapıldı. Mürted polisin ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldığı bildirildi.

Diğer taraftan, Kaspiysk ilçesinde bu sabahın ilk saatleri (yerel saat ile 02.15) civarı, 4 kişi silahlı saldırıya ugradı ve bölge hastanesine kaldırıldı. Ancak olayın ayrıntıları henüz net değil.

Kaynak: Kavkaz Jihad

0 yorum:

Yorum Gönder

Destekleyen : Kavkazcenter | Kavkazonline | KavkazJihad
Copyright © 2013. Kavkaz Online - Tüm Haklari Saklidir.