Anasayfa » , , , , , , , , , , » Ruslar Kadın ve Çocukları Yakacaktı!

Ruslar Kadın ve Çocukları Yakacaktı!

Yazar : Kavkaz Online Tarihi : 10 Aralık 2012 Pazartesi | 16:36

Kafkasya Emirliği Dağıstan kaynakları, Cumartesi gecesi (dün 08 Aralık 2012) kukla yönetimin bir grup mürted ve kâfirlerden oluşan maskeli, askeri elbiseli, silahlı çetesinin, Rabbanikale ( eski Kızılyurt) ilçesi Chontaul köyüne yerel halkı cezalandırıcı bir baskın düzenlediğini bildirdi.

Yerel saat ile 22:30 civarında bir evde kadın ve dört çocuk yatmak için hazırlanıyordu. Evin kapısı sert darbelerle zorlandı.

Ev sahibi : — «Kim var orada?»
Tehditler ile gelen cevap: — «Şimdi kim var görürsünüz»

Kadın kapıyı can güvenliği endişesi ile açmak istemedi ancak maskeli kafirler, bir pencereyi kırarak zorla içeri girdi ve ardından bütün ev eşyaları, kapılar, ev mobilyalar ve işe yarar ne varsa kırıldı döküldü.

Ev halkının üzerinde yatmak için gecelik kıyafetleriyle olduğundan ve uyuyan çocukların giyinmelerine fırsat vermeden, tüm aile gecenin soğuğunda kadınlar, çocuklar yarı çıplak sokağa çıkarıldı.

Ev halkından bir kız çocuğu kâfir çeteye — «Bizi neden buraya diziyorsunuz» diye sorduğunda cevap: — «Evinizi yakacağız» oldu.

Oradaki maskeli haydut çetesi askerlerine, hakaret ve küfür dolu, bir komut geldi: — Yeter! işinizi yapın. Anti-terör operasyonu başladı.»

Bu arada iki maskeli kafir ellerindeki yakıtı yerlere döktüğü sırada çocukların çığlıkları duyuldu. Bu esnada komşu evlerden neler olduğunu merak eden insanlar birikmeye başladığında maskeli haydutların hızla ve özel operasyonu yarıda kaldı.

Aynı anda yandaki evde de 80 yaşında büyükanne iki yetişkin kız çocuk ve 4 küçük çocuk bir odaya yakılarak öldürülmek için hapseldilmişti. Evin diğer odalarının zeminine yakıt dökülmüş ve tam yangının çıkartılacağı anda çevre komşuların gürültüleri merak edip gelmesiyle kâfirler planını gerçekleştirmediler.

Gecenin karanlığında hızla iki araç geldi ve maskeli silahlı asker çetesi süratle toparlanarak olay yerinden uzaklaştılar.

Kaynak: Kavkaz Jihad

0 yorum:

Yorum Gönder

Destekleyen : Kavkazcenter | Kavkazonline | KavkazJihad
Copyright © 2013. Kavkaz Online - Tüm Haklari Saklidir.