Anasayfa » , , , , , , , » Nazran'da 3 Mücahid Şehid Oldu!

Nazran'da 3 Mücahid Şehid Oldu!

Yazar : Kavkaz Online Tarihi : 26 Aralık 2012 Çarşamba | 18:44

Rus işgalcilerin haber kaynakları, Ğalğayçö Vilayeti (İnguşetya) nin Nazran kentinde 19 Aralık akşamı 20:30 civarı başlayıp gece yarısına kadar süren çatışma sonucu 3 mücahidin şehid (inşAllah) olduğunu iddia etti.

Kafirler,kendi taraflarından ise 1 FSB üyesinin yaralandığını bildirdiler.

İşgal kaynaklarının iddialarına göre, 1987 Ayup Hadadov, 1981 doğumlu Movsar Katsiev ve 1987 doğumlu Hamzat Pugoev şehid (inşAllah) edildiler. İşgal kaynaklarının iddialarına göre, Ayup Hadadov Kafkasya Emirliği Nohçiyçuo (Çeçenya) Vilayeti Kurchaloy sektörü Mücahid komutanıydı.

Bu arada vilayetteki Kafkasya Emirliği kaynakları, Nazran'daki bir müstakil evde 3 mücahidin kuşatıldığı bilgisini onayladı. Kaynakların verilerine göre, Mücahidlerin kaldığı bildirilen evin çevresi ek takviye işgal birlikleri ile bloke edildi.

Mücahidlerin Eyyub isimli komutanı, silahlı çatışma başlamadan az evvel bunları Kafkasya Emirliği kaynaklarına telefonla bildirmeyi başardı.

Ancak Kafkasya Emirliği Mücahid Komutanlığı henüz ehid (inşAllah) olan Mücahidler ile ilgili orada gerçekte neler olduğunun detaylarını duyurmadı.

Kaynak: Kavkaz Jihad

0 yorum:

Yorum Gönder

Destekleyen : Kavkazcenter | Kavkazonline | KavkazJihad
Copyright © 2013. Kavkaz Online - Tüm Haklari Saklidir.