Anasayfa » , , , , , , , » Kafkasya Emirliği KBK (Kabardey-Balkar-Karaçay) Birleşik Vilayetinde Binbaşı Rütbeli OMON Üyesi Öldürüldü

Kafkasya Emirliği KBK (Kabardey-Balkar-Karaçay) Birleşik Vilayetinde Binbaşı Rütbeli OMON Üyesi Öldürüldü

Yazar : Kavkaz Online Tarihi : 12 Aralık 2012 Çarşamba | 22:08

Kafkasya Emirliği haber kaynaklarının verilerine göre, dün (11 Aralık Salı) gecesi Kabardey-Balkar Tırniauz bölgesi Federal Kavkaz Otoyolu'nun 55.km sinde yerel saat ile 21.55 civarı kukla yönetim OMON (özel kuvvetler) polis çetesi Mücahid şüphelisi VAZ-2110 model bir aracı durdurmak istedi.

Durmaya yanaşmayan araca ateş açan kukla yönetim OMON (özel kuvvetler) polis çetesi ile araçta bulunan Mücahidler arasında çıkan silahlı çatışma sonucu iki kukla OMON üyesi ağır yaralandı ve yaralılardan bir tanesi hastaneye kaldırılırken yolda öldü.

İşgal medyası, ölen kukla OMON üyesi polisin Binbaşı rütbesinde 38 yaşındaki Alexander Knyazev olduğunu duyurdu. Kukla MVD (içişleri bakanlığı) yönetimide raporunda Binbaşı rütbeli kukla polis liderinin boyun bölgesinden ölümcül yara aldığını ve hastaneye kaldırılırken öldüğünü teyid etti. Diğer yaralınında Teğmen rütbeli Pavel Yakovlev olduğu ve hastanede yoğun bakımda olduğu bildirildi.

Diğer taraftan işgal medyasının versiyonuna göre, silahlı çatışma,Tırniauz bölgesinde Mücahidlerin kaldığı bir eve OMON silahlı çetesinin sözde bir operasyon düzenlemesiyle meydana geldi.Mücahidlerin kaldığı bir evi bloke eden OMON polis çetesi ile Mücahidler arasında çıkan silahlı çatışmada iki OMON rütbeli kukla polisi ağır yaralandı ve Mücahidlerden 3 kişi şehid (insh'Allah) edildi.

Ancak  işgal medyası duyurduklerı versiyon haberde şehid edildiği iddia edilen Mücahidlerin kimliklerine bir açıklık getirilemedi ve Kafkasya Emirliği KBK (Kabardey-Balkar-Karaçay) Birleşik Vilayeti Mücahid Komutanlığı da işgal medyasının iddialarını teyid etmedi.

Kaynak: Kavkaz Jihad

0 yorum:

Yorum Gönder

Destekleyen : Kavkazcenter | Kavkazonline | KavkazJihad
Copyright © 2013. Kavkaz Online - Tüm Haklari Saklidir.