Anasayfa » , , , , , , , , , , , , , , , , » Kukla Kadirov'un Abu Dabi Görüşmeleri!

Kukla Kadirov'un Abu Dabi Görüşmeleri!

Yazar : Kavkaz Online Tarihi : 12 Kasım 2012 Pazartesi | 17:53

Kukla yönetimler kendilerine politik ve ekonomik destek için dış ülkelere özellikle arap ülkelerine ziyaret gerçekleştirmek ve İslam dünyasında kendilerine meşrutiyet aramaya başladılar.

Abu-Dhabi’de ziyarette bulunan Çeçenistan ın kukla lideri Ramzan Kadirov Abu Dhabi Veliaht Prensi Mohammed Al Nahyan, Bahreyn Veliaht Prensi Salman bin Hamad Al Khalifa, Abu Dabi Prensi ve Arap Birleşik Emirlikleri Batı Bölge Temsilcisi Hamdan Bin Zayed Al Nahyan ile bir araya geldi.

Putin’in “Rusya İslam ülkelerinin en iyi dostudur” sözlerini hatırlatan kukla Ramzan Kadirov, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin tarafından Rusya’da yaşayan Müslümanlar dahil tüm dinlerin inananlarına dinlerini özgürce yaşayabilmeleri için gerekli koşullar yaratmak için her şeyi yaptığını söyledi.

Mohammed Al Nahyan, Abu Dhabi’de onur konuğu olarak bulunan Ramzan Kadirov’u teşekkür ederek, Çeçenistan Cumhuriyeti ile ve bizzat Ramzan Kadirov ile dostane ilişkilere çok önem verdiklerini vurgulayarak ülkesinin Çeçenistan’da gerçekleştirilen herhangi bir yatırım projesinin katılmaya ve destek vermeye hazır olduklarını söyledi.

Kukla Ramzan Kadırov, Abu Dhabi yetkililere daveti için teşekkür ederek, kendisi ve beraberindekileri sıcak bir karşılamadan dolayı teşekkür etti. Kadırov,  Mohammed Al Nahyan sayesinde Abu Dhabi ve Çeçenistan arasında dostane bir ilişkilerin kurulduğunu kaydetti ve bundan dolayı teşekkür etti.

Ramzan Kadirov Çeçenistan’ın ekonomik kalkınmasına Veliaht Prensi yardımcı olmak hazır olduklarından dolayı şükranlarını dile getirdi. Kadırov bu konuyu daha yakından ele almak ve projeyi incelemek amacıyla bir çalışma grubu önerdi. Toplantıya katılanlar daha sonra birlikte Formula 1 yarışları izledi.

Kaynak: Alkavkaz

Kafkasya Direnişi

0 yorum:

Yorum Gönder

Destekleyen : Kavkazcenter | Kavkazonline | KavkazJihad
Copyright © 2013. Kavkaz Online - Tüm Haklari Saklidir.