Anasayfa » , , , , , » Dağıstan: İşgal kuvvetleri Untskulsky Bölgesi Balakhani köyü çevresini kuşatıyor!

Dağıstan: İşgal kuvvetleri Untskulsky Bölgesi Balakhani köyü çevresini kuşatıyor!

Yazar : Kavkaz Online Tarihi : 30 Kasım 2012 Cuma | 21:39

Kafkasya Emirliği Dağıstan kaynaklarının bildirdiğine göre, işgal kuvvetlerinin Untskulsky Bölgesi Balakhani köyü çevresine dün (29 Kasım Perşembe) öğlen saatlerinden itibaren önemli miktarda askeri yığınak yapıldığı ve köyün etrafının kuşatıldığı duyuruldu.

Haber kaynağına göre, 120 den fazla URAL askeri araç ve teknik malzeme köy çevresine yayıldı ve çok sayıda asker de Balakhani köyü içine gitti. Sokaklar ve köyün cami çevresi bloke edildi.

İşgalci kafir askeri birlik köy dışında kamp çadırları kurdu, çadır sobaları ve yakacak odunları hazırlandı bu arada bazı yerlere siperler kazıldı. Akşam saatlerine doğru, köy giriş ve çıkışları kontrol altına alındı. Köyün giriş yolunun iki tarafına askeri birlik bazı engeller yerleştirdi ve köye girişindeki kitabeli kapı kaldırıldı.

Bazı kaynakların verilerine göre, bu sabah (30 Kasım Cuma) 04.00 civarı işgalci askerlerin bazı evlere girerek arama yaptı. Söylentilere göre, işgalci askerler, bazı evlerde Mücahidlerin sakladığını düşünüyor ve operasyonel faaliyet hazırlığı yapılacağı konuşuluyormuş ancak gerçekte orada neler olduğunun ayrıntıları henüz bilinmiyor.

Kaynak: Kavkaz Jihad

0 yorum:

Yorum Gönder

Destekleyen : Kavkazcenter | Kavkazonline | KavkazJihad
Copyright © 2013. Kavkaz Online - Tüm Haklari Saklidir.