Anasayfa » » Çeçenistan'daki Türk Mücahid Yusuf Yalanı!

Çeçenistan'daki Türk Mücahid Yusuf Yalanı!

Yazar : Kavkaz Online Tarihi : 13 Kasım 2012 Salı | 18:43

Rahman ve Rahim olan Allah'ın adıyla...

Bizleri yaratan ve İslam ile şereflendiren Allah'a (svt) hamdolsun. Ve selam, O'nun Resulüne (sav) , ailesine, ashabına ve kıyamete kadar salihlerin izinde gidenlerin üzerine olsun...

9 Kasım 2012 Cuma günü blog'umuzda "Çeçenistan'da Türk Mücahid Yusuf (2012)" başlıklı bir video yayınladık. Facebook sosyal paylaşım sitesi üzerinden "Kafkasya Emirliği" isimli hesaptan aldığımız videoyu Müslümanlara sadece Allah (svt) rızasını göstererek tamamen salih bir niyetle sunmuştuk.

Videodaki şahsın; yanlış besmele çekmesi, giriş hamdini yanlış yapması ve bazı kelimeleri acemice kullanması dikkatimizi çekmiş ve bunun neticesinde Kafkasya Emirliği'nin gerekli merciilerine konuyu intikal ettirmiştik.

12 Kasım 2012 günü Kafkasya Emirliği ile yapılan istişarede, videoda görülen şahsın elbise, silah ve diger metaryallerin K.E. mücahidlerine uygun olmadığı tespit edilmistir. (Bakınız link: http://www.youtube.com/watch?v=WWqXUDDhDoA&feature=channel&list=UL )

Öte yandan blog'umuza ulaşan bir diğer bilgide, bahse konu şahsın you tube paylaşım sitesinde bir başka videosu olduğu ortaya çıktı. (Bakınız link: http://www.youtube.com/watch?v=lomtOKAQs4w&feature=BFa&list=ULWWqXUDDhDoA )

Bu videoda da, bahsi geçen ve adının Yusuf olduğu iddia edilen şahsın mücahidlerin görüntülerine fotoshop ile yama yapılmış görüntüleri ve IMAM TV sitesinden alınmış gibi gösterilen fotoğrafları görünmektedir. İMAM TV sitesinin fotoğraf bölümüne bakılınca da anlaşılacağı üzere ne bu görüntülere ne de meçhul şahsa ait herhangi bir görüntü bulunmamıştır. (Bakınız link: http://www.imamtv.com/foto.htm )

Tüm bu deliller göz önüne alındığında ortaya "sahtekarlık" mefhumunun çıktığını görüyoruz. Videoyu you tube ve blog'umuzdan kaldırdığımızı duyurur, müslümanlardan özür dileriz.

Kitap ehlinden öyle bir güruh da vardır ki, siz onu kitaptan sanasınız diye, dillerini kitaba doğru eğip bükerler. Halbuki o, kitaptan değildir. "Bu, Allah katındandır." derler; oysa o, Allah katından değildir. Allah'a karşı, kendileri bilip dururken, yalan söylerler. (Ali İmran-78)

Emir budur, Allah'ın yasaklarına kim saygı gösterirse, bu, kendisi için Rabbinin katında şüphesiz hayırdır.  (Hacc-30)

Ancak tevbe edenler, kendilerini ıslah edenler ve açıklayanlara gelince; artık onların tevbelerini kabul ederim. Ben, tevbeleri kabul edenim, esirgeyenim. (Bakara-160)

cecenkafkas.blogspot.com
Kafkasya Direnişi

0 yorum:

Yorum Gönder

Destekleyen : Kavkazcenter | Kavkazonline | KavkazJihad
Copyright © 2013. Kavkaz Online - Tüm Haklari Saklidir.