Anasayfa » , , , , , , , , , , , , , , , , » Yeni Dağ Aslanı: Komutan Müslim Gakayev!

Yeni Dağ Aslanı: Komutan Müslim Gakayev!

Yazar : Kavkaz Online Tarihi : 2 Ekim 2012 Salı | 13:32


Alkavkaz sitesi, son olarak Çeçenistan'ın Vedeno bölgesinde yaşanan çatışmalarda ismi çokça geçen Emir Muslim Gakayev (h.a) hakkında ayrıntılı bir haber yaptı.

Komutan Muslim, 24 Nisan 1973 yılında doğdu. 6 erkek kardeşli bir ailenin çocuğu olan Komutan Muslim, şu anda Çeçenistan Doğu cephesi başkomutanı ve Kafkasya Emirliği Emir Naibi olan Komutan Hüseyin'in kardeşidir.

Gakayev kardeşlerinin 4'ü Rus işgalinde şehit olmuşlardır. Komutan Muslim Şali bölge emirliğinin yanında, geçmiş dönemde Merkez cephe ve Doğu cephelerinde önemli görevlerde bulunmuş ve büyük başarılar elde etmişti.

Komutan Muslim özellikle 2009 yılında beraberinde 20 mücahidin Kadirov'u yok etmek ve kukla sistemi yıkmak için şehadet eylemlerine hazır olduğunu söylemişti.

Özellikle bu tarihten sonra Kukla Kadirov, Gakayev kardeşleri baş düşman ilan etmiş, Hüseyin Gakayev ve Muslim Gakayev'e karşı sayısız operasyon düzenlemişti.

Korkak kukla Kadirov'u en ciddi şekilde korkutan Komutanlardan biri olan Komutan Muslim, geçtiğimiz günlerde çok sayıdaki Kadirov haydutlarına karşı Vedeno dağlarında darbe vurmuş ve 20 civarında kukla ölmüş yada yaralanmıştı.

Allah'ın koruması ve yardımı Yeni Dağ aslanı olarak anılan Komutan Muslim ve tüm komutanların üzerlerine olsun. Amin...

Kafkasya Direnişi

0 yorum:

Yorum Gönder

Destekleyen : Kavkazcenter | Kavkazonline | KavkazJihad
Copyright © 2013. Kavkaz Online - Tüm Haklari Saklidir.