Anasayfa » , , , , , , , , , , , , , , » İnguşetya Vilayetinde Mücahid Yakınlarının Evleri Bombalanıyor!

İnguşetya Vilayetinde Mücahid Yakınlarının Evleri Bombalanıyor!

Yazar : Kavkaz Online Tarihi : 26 Ekim 2012 Cuma | 22:00


Kafkasya Emirliği İnguşetya (Ğalğayçö) Vilayeti'nde yerel kafirler Mücahid yakınlarının evlerini misilleme yaparak bombalıyor.

Son olayda da geçtiğimiz 23 Ekim Salı sabahı Güney Osetya- İnguşetya sınırı Çermen yerleşim birimindeki 105-m KPM DPS (içişleri bakanlığı) Trafik Polisi kontrol noktasına yapılan şehadet eyleminin arkasından şehid (insh'Allah) olan Mücahid Adem Ekajev'in annesinin evi yerel mürted ve kafirlerce bombalandı.

Kafkasya Emirliği haber kaynakları,şehid (insh'Allah) olan Mücahid Adem Ekajev'in annesine ait olan ve bir anne ile kızının yaşadığı eve yerel yönetimin kukla polis çetesi geldi ve evde bomba keşfedildiğini söyledi. İddiaya göre bomba çok tehlikeliydi ve olay yerinde imha edilmesi gerekiyordu. Patlatılan bomba sonucu ev kullanılamaz hale geldi ve eşyalar tahrip oldu.

Mücahid yakınları ve ailelerine yapılan bu tür hadiseler ilk değil. Daha öncede Moskova Nord-Ost patlamasının ardından İnguşetya'da Mücahid yakınları ve ailelerinin evleri kukla yönetimin «ölüm mangaları» tarafından çeşitli bahaneler ile çeşitli zamanlarda yakıldı ya da bombalandı.

Kaynak: Kavkaz Jihad

Kafkasya Direnişi

0 yorum:

Yorum Gönder

Destekleyen : Kavkazcenter | Kavkazonline | KavkazJihad
Copyright © 2013. Kavkaz Online - Tüm Haklari Saklidir.