Anasayfa » , » IŞİD sözcüsünden Dokko Umarov açıklaması

IŞİD sözcüsünden Dokko Umarov açıklaması

Yazar : Kavkaz Online Tarihi : 7 Nisan 2014 Pazartesi | 02:15

Irak Şam İslam Devleti resmi sözcüsü Şeyh Ebu Muhammed el Adnani, yaptığı son açıklamasında Kafkasya Emirliği 1. emiri şehid (inşallah) Dokko Umarov'a ve yerine gelen Emir Ebu Muhammed'e çeşitli mesajlar gönderdi.

İşte o sözler:

İslam’ın yiğitlerinden bir yiğit, aslanlarından bir aslan, sancaklarından bir sancak olan emir Şeyh Ebu Osman Dokko Umarov’un şehadeti ile ilgili olarak Kafkasya Emirliği’ndeki mücahid kardeşlerimize başsağlığı diliyoruz.

Allah’tan onun şehadetini kabul etmesini ve Firdevs cennetine koymasını diliyoruz.
O bu dünyayı hiç bir zaman dinine tercih etmedi. Allah ona rahmet etsin. O yiğit, koruyucu, mert ve cesur olarak tağutlara karşı verdiği savaşta hiç bir zaman zayıflık göstermedi veya yumşamadı. Hastalığının şiddetine rağmen saklanmadı. Biz onu mütevazi oluşuyla, insanları korumasıyla ve Allah’ın dinine yardım etmesiyle tanıdık. Yine onu cemaatleşme ve müslümanların safının birleşmesi uğrunda gösterdiği gayretiyle ve düşmanlara karşı meydan okumasıyla tanıdık. Allah ona bol merhametiyle merhamet etsin ve onu nebilerle, sıddıklarla ve şehidlerle hasretsin.

Kafkasya’daki kardeşlerimiz, ittifak halinde Ebu Muhammed’i (Allah onu korusun) yeni emir olarak seçmelerinden dolayı bizi mutlu ettiler, kendilerini takdir ediyoruz.
Allah, insanlara onun ilminden faydalanmayı nasip etsin, dininin muzaffer olmasına ve Rusların mağlub edilmesine onu vesile kılsın. Kafkasya’daki kardeşlerimizi bu yolda devam etmeye çağırıyoruz. Biz Allah’ın izniyle onlarla birlikteyiz, onlara yardım etmekten geri durmayacağız, Hattab’ın, Ebu Velid’in, Şamil’in ve Umarov’un yolunda yürüyeceğiz. Allah Azze ve Celle’den dileğimiz bizi onların yolunda sabit tutması ve bizi onlara kavuşturmasıdır.

Şeyh Ebu Muhammed el Adnani
Irak Şam İslam Devleti resmi sözcüsü


(Cihad hareketli içinde bir tek IŞİD, Kafkasya Emirliği'ne mesaj gönderdi. Bu yaptıklarını unutmayacağız. Allah kendilerinden razı olsun.)

4 yorum:

  1. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  3. selam aleykum butun kafkazli qardaslarima ben azerbaycali bir muslumanim cecenlere ve vedikleri savasa saygi duyuyorum ALLAH DUDAYEV BASAEV VE DIGERLERINE RAHMET etsin amma ben isid al nusra gibi cetelerde cecenlerin savasmasini rus demisken eto mne ne nravistsya Calisaq kafkazimizi ruslardan koruyalim suriye ve iraqda ancaq muslumanlr ezab cekiliyor hem sunnusihem siiisi (evet ben siiyi amma sunni kardaslerimi cok seviyorum) ISLAMDA SUNNI SII BIRDIR biz birlesib kafirlere karsi savasmaliyiz israel amerika rusya ya karsi

    YanıtlaSil

Destekleyen : Kavkazcenter | Kavkazonline | KavkazJihad
Copyright © 2013. Kavkaz Online - Tüm Haklari Saklidir.