Anasayfa » » İnguşetya (Ğalğayçö) Vilayeti mücahidlerinden beyanat!

İnguşetya (Ğalğayçö) Vilayeti mücahidlerinden beyanat!

Yazar : Kavkaz Online Tarihi : 21 Mart 2014 Cuma | 02:40

Kafkasya Emirliği-İnguşetya(Ğalğayçö) Vilayeti mücahidleri, Emir Dokko Ebu Osman’ın şehadeti ve Şeyh Ali Ebu Muhammed Dağıstani’nin Kafkasya Emiri olarak tayinine ilişkin bir açıklama yayınladı:

***

Rahman ve Rahim olan Allah’ın adıyla…

Allah’ın selamı ve rahmeti üzerinize olsun!

Öncelikle Şeyh Ali Ebu Muhammed’e seslenmek istiyoruz…

Şeyh Ali Ebu Muhammed; Allah senden razı olsun! Sana, İmarat’ımızın emiri olarak Allah yolunda cihad ve Kafkasya topraklarında Allah’ın hükümlerini hakim kılma hususunda beyat ediyoruz.Allah(c.c.), seni hak üzerinde sabit kılsın ve sana başarı ve zaferler nasip etsin,AMİN!

Bizler,sana iyi birer yardımcı ve mücahid olmak için çaba sarf edeceğiz inşallah.

Daha sonra sevgili emirimiz Dokko Ebu Osman’ın yakınlarına seslenmek istiyoruz:

Hepimiz Allah’a aitiz ve yine O(c.c.)’na döneceğiz.Bu,tüm Müslümanlar için ve özellikle bizim için büyük bir kayıptır.Allah(s.v.t.), O’nun günahlarını affetsin ve şehadetini kabul etsin!Sizlere de O’nun kaybı dolayısıyla sabır ve sebat versin! Yine Allah(s.v.t.), O’nu sizler için kıyamet günü şefaatçi kılsın,AMİN!

Yine İnguşetya ve tüm Kafkasya’daki Müslümanlara bir çağrıda bulunmak istiyoruz:

Ey kardeşlerimiz! Bu kayıp, bir zayıflık sebebi değildir.Bu dünyayı Allah’ın çok daha iyi kulları da terk etti: Rasuller, nebiler, sahabeler ve diğerleri… Allah(c.c.), Kuran’da şöyle buyuruyor:

وَكَأَيِّنْ مِنْ نَبِيٍّ قُتِلَ مَعَهُ رِبِّيُّونَ كَثِيرٌ فَمَا وَهَنُوا لِمَا أَصَابَهُمْ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَمَا ضَعُفُوا وَمَا اسْتَكَانُوا وَاللَّهُ يُحِبُّ الصَّابِرِينَ

“Nice peygamberler gelip geçti ki onlarla beraber, kendisini Allah’a adamış birçok rabbanîler savaştı. Onlar, Allah yolunda başlarına gelen zorluklar sebebiyle asla yılmadılar, zayıflık göstermediler, düşmanlarına boyun da eğmediler. Allah böyle sabırlı insanları sever.”(Al-i İmran,146)

Emirlerimiz, sadık ve liyakatlı lider Ali Ebu Muhammed’i bize emir olarak tayin ettiler.Biz de O’nu tüm gücümüzle destekleyeceğiz.

Adil emirlerimize itaat edeceğiz. Allah’ın dinine davete ve O(c.c.)’nun düşmanlarıyla savaşmaya devam edeceğiz inşallah.

Ey Rabbimiz! Günahlarımızı ve aşırılıklarımızı bağışla! Ayaklarımızı sabit kıl ve kafir kavimlere karşı bize zafer nasip et!

İnguşetya Vilayeti Mücahidleri,17 Cumaziyelevvel 1435/19 Mart 2014

Kaynak: Hunafa.com

0 yorum:

Yorum Gönder

Destekleyen : Kavkazcenter | Kavkazonline | KavkazJihad
Copyright © 2013. Kavkaz Online - Tüm Haklari Saklidir.