Anasayfa » , » Dağıstan ve İnguşetya'da saldırılar!

Dağıstan ve İnguşetya'da saldırılar!

Yazar : Kavkaz Online Tarihi : 20 Mart 2014 Perşembe | 02:55

Dağıstan’da meydana gelen bir saldırıda 2 kukla polis yaralandı. Ayrıca Rus işgalciler İnguşetya’da kurt sürüsünün saldırısına uğradı, 1 asker öldü.

Kafkasya Emirliği-Dağıstan Vilayeti’nin haber ajansı VDagestan‘ın bildirdiğine göre; Dağıstan mücahidlerinin bir mobil grubu, dün (17 Mart) başkent Şamilkale(eski Mahaçkale)’nin Taşkent semtinde bir kukla polis devriyesine saldırı düzenledi.

Açılan ateş sonucu en az 2 işbirlikçi, çeşitli derecelerde yaralandı. Yaralanan kukla polislerin hastaneye kaldırıldığı bildirildi.

Saldırıyı gerçekleştiren mobil mücahid grubunun güvenli bir şekilde olay mahallini terk ettikleri bildirildi.

İNGUŞETYA'DA RUSLARA KURTLAR SALDIRDI

Ayrıca K.E. haber kaynakları İnguşetya’nın Alkhastı Köyü yakınlarında Perşembe akşamı, Rus işgalcilerin “İçişleri Ordusu”na mensup bir grup askerin kurt sürüsünün saldırısına uğradığını bildirdi. Bir işgal askerinin kurt ısırması sonucu hayatını kaybettiği öğrenildi.

Köy sakinlerinden edinilen bilgilere göre; kurt sürüsünün saldırısına uğrayan işgalciler, etrafa rastgele ateş açtıkları ancak kurtlardan birini bile öldürmeyi başaramadılar.

Haber kaynakları, bu olayın bölgedeki ilk kurt saldırısı olmadığını belirtti. Önceki haftalarda da Çeçenya’nın Açhoy-Martan İlçesi yakınlarındaki ormanlık alanda bir kurt sürüsü, Kadirov çetesinden işbirlikçilere saldırmış, kuklalardan bazıları yaralanmıştı.

Kaynak: Ajanslar

0 yorum:

Yorum Gönder

Destekleyen : Kavkazcenter | Kavkazonline | KavkazJihad
Copyright © 2013. Kavkaz Online - Tüm Haklari Saklidir.